[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Veel huilbuien en ineens lage waardes

Gepost door Blissia 
Veel huilbuien en ineens lage waardes
15 March 2018 11:42
Hallo lotgenoten :-)

Mijn scores van HyperVen liggen rond de 60 en fluctueren zo nu en dan maar gisteren en vandaag zat ik ineens weer op 30! Terwijl ik dacht dat het beter ging, hoe kan dit ineens?
Een aantal klachten is wel minder geworden maar mijn oorsuizen is ineens heel erg geworden! Had hier altijd al wel last van, maar niet storend! Dit vind ik wel eng, ben zo bang dat dit blijvend is. Of geldt voor oorsuizen ook dat het een klacht is die erger kan worden maar dat het ook stressontlading is en straks weer normaliseert? Ik doe sindskort
naast HyperVen ook ontspanningsoefeningen en ook daarna merk ik dat mijn klachten erger worden. Vooral veel last van huilbuien. Is dit Allemaal stressontlading? Ik word zo moedeloos van al die klachten........
Re: Veel huilbuien en ineens lage waardes
15 March 2018 17:59
Hoi!
Ik herken me in jouw verhaal. Zeker de huilbuien en de scores die soms rond 60 liggen en dan ineens weer 30. Wel lees ik overal dat de scores soms heel erg kunnen schommelen. Ik merk zelf ook duidelijk verschil welke houding ik heb als ik de oefeningen doe. Als ik bijvoorbeeld half onderuitgezakt lig, haal ik veel lagere scores dan wanneer ik rechtop schouders naar achter en alleen focussen op de oefeningen.
Het is inderdaad heel vervelend, zeker die klachten. Zelf denk ik inderdaad aan stressontladingen, want na het huilen voel ik wel vaak opluchting. Ik weet niet of je dat herkend ?

Groetjes roos
Meg
Re: Veel huilbuien en ineens lage waardes
15 March 2018 20:26
Mijn scores zijn wel wat lager, maar schommelen ook enorm. De scores zeggen niet alles he!

Ik had de eerste weken ook heel vaak verdriet na een sessie. Ook door ontspanningsoefeningen kan er verdriet loskomen. Sterkte smiling smiley
Re: Veel huilbuien en ineens lage waardes
15 March 2018 21:01
Dank voor jullie reacties! Dan ben ik toch op de goede weg ook al lijkt dat soms niet zo.
Vandaag een echte huildag gehad maar voelde daarna idd opluchting. Ontspanningsoefeningen helpen me heel erg, had ik niet zo verwacht!
Re: Veel huilbuien en ineens lage waardes
15 March 2018 22:35
Een dikke week geleden heb ik hetzelfde gehad. Ook waardes ineens flink gedaald en een paar dagen flink belabberd en meer last van de verschijnselen. Maar inderdaad de waardes zeggen ook niet alles. Af en toe begin ik ook te merken dat er momentjes zijn dat het wat beter gaat. Zeker ook door de ontspanningsoefeningen. Pff het valt allemaal niet mee maar het moet ons allemaal toch een keer lukken om er vanaf te komen.... volhouden!
Re: Veel huilbuien en ineens lage waardes
17 March 2018 19:34
Mag ik vragen welke ontspanningsoefeningen jullie doen? Ik kan nog niet echt iets vinden wat fijn is om te doen..
Meg
Re: Veel huilbuien en ineens lage waardes
22 March 2018 12:12
Ik doe nu mee aan een online live programma 1x per week. Merk dat ik het heel lastig vind om zelf iets te gaan doen, of er dan de hele sessie bij te blijven en niet gewoon te stoppen.

Meer weten over het HyperVen programma?