[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Gisteren begonnen

Gepost door Ellen3 
Gisteren begonnen
30 July 2018 16:14
Hoi allemaal!

Ik (vrouw van 34) heb al heel lang last van hyperventilatie. Ik heb inmiddels 2 hart filmpjes gehad en die waren goed. 2 keer is er een volledig bloed onderzoek gedaan de laatste was 5 weken geleden. Hiervan waten de uitslagen ook allemaal perfect.

Afgelopen maandag ging ik klussen bij mijn beste vriendin ik had er zin in! Ik zou eigenlijk blijven eten maar om 16 uur kreeg ik een enorm gejaagd, nerveus akelig gevoel. Kon niet stil zitten liefst lopen en steeds maar moeite met diep inademen.
Daarna werd ik door het vaak diep proberen te ademen duizelig en benauwd. Mijn man gebeld eb die was er binnen een uurtje. Wat een HEL dat uur dat ik moest wachten.

Thuis gekomen ging het niet over en wilde ik naar de huisartsenpost. Longen klonken goed, hart klonk goed. Satturatie 98 en bloeddruk ook goed. Pols van 110.

De dokter maakte zich nergens druk om en dacht aan hyperventilatie. Maar ik al echte hypochonder kan me daar moeilijk bij neer leggen. Vind dat zo lastig.

Gisteren avond HyperVen aangeschaft en een start waarde van ik geloof 36 en vanmiddag 47.

Sorry voor mijn lange verhaal☺️
Re: Gisteren begonnen
30 July 2018 20:01
Hoi!

Ik ben nu een week bezig met HyperVen! Ben begonnen met ongeveer 42 seconden zo uit mn hoofd.
Sochtends scoor ik een stuk lager als savonds. Heb 1 avond een gemiddelde van 54 gehaald.
Ik vind het ook lastig te accepteren dat alles hyperventilatie gerelateerd is.. Maar volgens mij is het gewoon wel echt zo!
Succes met HyperVen !

Groetjes

Meer weten over het HyperVen programma?