[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Scores dalen?

Gepost door Droma 
Scores dalen?
26 September 2018 13:03
Hallo allemaal,

ik ben 19 jaar en ik ben sinds 2 weken bezig met HyperVennen. Ik begon met 60 seconden en ik ben redelijk snel gestegen naar 85-90 seconden. De laatste paar dagen heb ik echter steeds meer moeite met de sessies (terwijl ik me zelf beter voel dan twee weken geleden). Ik merk dat ik ook een beetje gefrustreerd raak dat het niet meer zo makkelijk gaat en dat mijn scores nu de 90 seconden niet meer halen. Ik moet steeds veel moeite doen om in de 80 te blijven. Steeds als ik mijn middenrif voel samentrekken ga ik nog door tot ik echt niet meer kan, forceer ik dan teveel? Misschien focus ik teveel op mijn scores en lukt het daarom niet zo goed?

Heeft iemand hier ervaring mee?
Re: Scores dalen?
26 September 2018 21:53
Je forceert inderdaad. Echt eerder stoppen hoor, want nu krijgt je lichaam een klap van het forceren (wat je aan je scores kan zien). Overigens ging je wel erg had met scores dus is het niet zo erg dat het even mindert.
Rustig aan, ook met je oefeningen. Bij de ademprikkel gewoon rustig uitademen. Zo bouw je het beste op voor jezelf.

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?