[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Stressontlading???

Gepost door Bimpfoodle 
Stressontlading???
25 December 2018 19:23
Hoi

Zijn er hier soms mensen die na een sessie last krijgen van angstige gevoelens/gedachten.... en zou dit een vorm kunnen zijn van stressontlading?

Ik word hier toch wel beetje bang van en dan lijkt alles ook negatief en blijf ik over met een moedeloos gevoel, stel dat het alleen maar erger wordt.... momenteel heb ik hier vooral last van (Mijn eigen gedachten) en duizeligheid.

Ergens hoop ik dat de sessies hier toch oorzaken/'>oorzaak zijn en dat het stressontlading is dan hoef ik mij geen zorgen te maken dat dit gevoel blijft of erger wordt... klinkt dit logisch?...

Heeft iemand hier ook last van....

Groetjes

P.s. ik probeer 3 je er per week 20 min te lopen als ontspanning
Re: Stressontlading???
26 December 2018 22:12
Dat is inderdaad wel iets wat er bij hoort helaas.
Het kan een stressontlading zijn of gewoon een tijdelijke verergering van je klachten.
Het gaat vanzelf weer weg en als dat niet zo is, kan je tijdelijk je aantal trials verminderen tot het beter gaat.
Wat goed dat je zorgt voor beweging, let alleen wel op dat je het jezelf niet teveel verplicht waardoor het eventueel ook weer voor spanning zorgt. Als 3x per week 20 minuten teveel voor je is, verminder dit dan gewoon tot een tijd die wel goed gaat.

Vriendelijke groet,

Sanne
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: Stressontlading???
29 December 2018 12:14
Gisteren weer sessie gedaan, vandaag weer last met mezelf en emotioneel.... ik probeer mezelf voor te houden dat dit juist positief is en dat HyperVen zijn werk doet en ik weet wat stress kwijt ben, maar mijn gedachten nemen toch vaak de overhand.. heb je mss idee hoe lang dit kan aanhouden. ..

Wil de sessies niet verminderen, ik doe er namelijk maar 1 van 10 per dag. En het lope n doe ik wanneer het me past , omdat ik mezelf niet wil verplichten zodat het inderdaad voor extra spanning zorgt.

Wil me alleen mentaal terug beter voelen terwijl dit nu helemaal niet het geval is....

Groetjes
Re: Stressontlading???
25 February 2019 08:23
Hoi Bimbfoodle,

Hoe gaat het nu met je? Ik vind veel herkenning in jou klachten.

Groet,
Knik

Meer weten over het HyperVen programma?