[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Teveel geforceerd?

Gepost door Koral 
Teveel geforceerd?
07 July 2020 13:03
Hoi!

Ik ben nu bijna 7 weken bezig met de HyperVen therapie. Ik begon met een score van 29 en nu zit ik meestal rond de 60 (het wisselt). Ik heb zeker het gevoel dat er vooruitgang in zit.

Vandaag kon ik opeens een trail heel lang volhouden, 91 seconden (en die paar daarvoor waren 58-65 ongeveer). De laatste 25 seconden van de trial waren alleen een beetje vaag, het leek alsof ik met mijn ogen knipperde en er weer 10 seconden waren verstreken en ik voelde me de minuut erna ook een beetje vreemd, dat ik niet echt de laatste minuut kon herinneren. Verder voelde ik me prima, geen klachten.

Heb ik het dan teveel geforceerd? Ik was eigenlijk heel blij dat ik zo'n goede score had. De twee erna zat ik rond 82 en ging het prima.

In principe kan er weinig gebeuren lijkt me, als ik op bed zit, in het ergste geval val je flauw en ga je vanzelf weer verder ademen toch?

Ik wil verder hier iedereen veel succes wensen! Hou vol, je kan het. smiling smileythumbs up Bedankt voor iedereen die succesverhalen en bemoedigende woorden heeft achtergelaten, ik lees ze vaak tussen de trials.



1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 07/07/2020 13:03 door Koral.
Re: Teveel geforceerd?
07 July 2020 16:16
Hallo Koral,

Zulke plotselinge stijgingen komen wel vaker voor. Het is niet verontrustend. Er kan inderdaad niets gebeuren als je lekker op je bed zit.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Re: Teveel geforceerd?
08 July 2020 12:03
Heel fijn om te horen, bedankt Rob!

Meer weten over het HyperVen programma?