[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

HyperVen Help a.u.b.

Gepost door Lily 
Lily
HyperVen Help a.u.b.
14 May 2004 23:45
Beste Stichting,


Zou u S.V.P. mijn berichtje van 06-05-2004 (altijd zo beroerd voelen) willen lezen????

Ik zou héééél graag uw mening hierover krijgen. En is ellendig voelen hetzelfde als beroerd voelen?? Met beroerd bedoel ik: misselijk, gehele maagbuikstreek verkrampt waardoor ik moeilijker buikademhaling kan doen, gevoel flauw te vallen. De rest van mijn klachten staan in het bericht genoemd. Ik voel me bijna continu beroerd, soms enkele uurtjes wat beter en dan begint het weer van voor af aan. Kan dit een vorm van chronische H.V. zijn??

Please wilt u het berichtje van 6-5-2004 willen lezen? [:]moody smiley[/:]

Met vr. groeten, Lily Heuts

HyperVen
Re: HyperVen Help a.u.b.
15 May 2004 18:09
Hallo Lily,

Ik heb jouw bericht gelezen (had ik al gelezen) en vond de commentaren van Annelies zo goed, dat ik dacht niet zelf te hoeven antwoorden. Annelies geeft aan dat hyperventilatie onderzocht kan worden. Hiervoor zijn er diverse onderzoeken mogelijk. Op de site in de sectie medisch vind je meer info hierover. De klachten die je beschrijft kunnen inderdaad door hyperventilatie komen. hyperventilatie bestaat er in allerlei gradaties. Het kan extreme vormen aannemen, met name als je niet weet dat het hyperventilatie is en ook niet weet WAT hyperventilatie precies is! Maar een onderzoek is de beste manier om te zeker te stellen dat het inderdaad veroorzaken/'>oorzaakt wordt door hyperventilatie.

Je gaf al aan dat je enkele vervelende gebeurtenissen te verwerken hebt gehad. Dat kan een oorzaken/'>oorzaak voor hyperventilatie zijn. Mijn advies is:

- lees de artikelen op de site heel goed door
- download het artikel van Drs. Snitslaar van de site en lees dat aandachtig door
- vraag de huisarts zo snel mogelijk om op hyperventilatie te onderzoeken

Als het blijkt dat jouw klachten inderdaad door hyperventilatie komen, ga dan zo snel mogelijk aan de slag met het programma HyperVen, zodat je die hyperventilatie-klachten onder de knie krijgt.

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?