[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

het weer en hyperventilatie

Gepost door Jan16 
Jan16
het weer en hyperventilatie
07 July 2004 18:32
Zijn er meer mensen die net zoals ik veel last hebben van de weersveranderingen? zo gauw het regenachtig wordt lijkt t wel of de hyperventilatie klachten erger worden, ik word erg moe en duf in ieder geval.
natalie
Re: het weer en hyperventilatie
11 July 2004 19:01
hai heb ik ook heel erg hoor ben vreselijk moe en kan wle de hele dag slapen doe ik niet maar toch liefs natalie[:]winking smiley[/:]
suzan
Re: het weer en hyperventilatie
13 July 2004 12:03
jep dat heb ik ook als het grauw is buiten wordt ik afwezig enzo vaag hoor maar zal er wel bij horen

liefs suzan
[:]winking smiley[/:]
Jan16
Re: het weer en hyperventilatie
13 July 2004 13:17
Daarom wordt het ook hard tijd voor echt zomerweer. Van dit weer wordt je nie echt vrolijk en beter dus.
geoffrey
Re: het weer en hyperventilatie
06 August 2004 15:49
ik heb het juist andersom als het zo warm is al vandaag zeg 30 graden dan krijg ik het eerder benauwd hebben andere mensen heir ook last van ???
Maartje
Re: het weer en hyperventilatie
06 August 2004 16:14
Ik heb dit ook, zeg altijd voor de grap dat ik net een kip ben, het weer bepaalt echt mijn klachten.
Jan16
Re: het weer en hyperventilatie
06 August 2004 16:16
Ik voel me dit weer ook minder hoor.

Smorgens word ik super benauwd wakker en 's avonds ben ik snel moe en uitgeput. Puf om ergens te gaan drinken heb ik haast niet. Lekker zwemmen savonds na t werk vind ik wel lekker trouwens.

Ik bedoelde met zomerweer ook normaal zomerweer en niet de typische benauwde zomerweer met 30 graden en hoger grinning smiley

Succes allemaal met het weer.
Jina
Re: het weer en hyperventilatie
06 August 2004 16:31
Dacht dat ik gewoon een terugval had maar 't kan goed zijn dat het weer hier zijn invloed op heeft nu ik jullie zo allemaal aanhoor, sorry, aanlees...............
natalie
Re: het weer en hyperventilatie
06 August 2004 19:33
ppfff ik heb het ook stik benauwt met dit weer en ben veel duizelig en benauwd en heb ook pijn op me borstkast ik denk dat dat komt door het verkeerde ademhalen omdat het zo warrrmmm is ppppf wie heeft dit ook
Jeroen
Re: het weer en hyperventilatie
07 August 2004 18:08
Inderdaad, met dit warme weer ben ik ook benauwt en worden de klachten ook wat erger. Komt denk ik ook door de grotere hoeveelheid vocht in de lucht met het warme weer.
Heb eindelijk mijn HyperVen en al 2 sessies achter de rug grinning smiley
Pfff op het eind van de sessie word je helemaal wappie bij het adem inhouden tongue sticking out smiley
Jan16
Re: het weer en hyperventilatie
07 August 2004 19:17
Ik word ook helemaal wappie ja voel me na HyperVen echt ff verrot.

Het weer is echt TE, smorgens ben ik gigantisch beroerd nog steeds en dizzy en 's avonds tering moe. Overdag gaat t wel, maar dan heb ik verkoeling bij t water.
Jeroen
Re: het weer en hyperventilatie
07 August 2004 20:31
Om toch beetje goed te kunnen ademen en me stukken beter te kunnen voelen heb ik mijn vakantiegeld maar eens aangebroken en een airco gekocht bij de gamma. Ik moet zeggen dat ik me nu binnen stukken beter voel en veel minder benauwt ben.
De lucht is koel en stukken minder vochtig en dat merk je direct. Dus mocht je geld over hebben tongue sticking out smiley
Ronald
Re: het weer en hyperventilatie
13 August 2004 13:05
Hoi,
Ik ben blij om te lezen dat ik niet de enige ben die de afgelopen week een rottijd heeft gehad.

Dacht echt dat ik er op een gegeven moment in zou blijven, ik bedoel, ik had bijna geen lucht en voortdurend de gedachte dat als ik me bewoog ik zou neervallen.

Rustig proberen te worden, ergens anders aan te denken of de ademhaling onder controle krijgen lukte deze keer dus echt niet.

Ik heb besloten om net als Jeroen een airco aan te gaan schaffen, want ik heb ook gemerkt dat als het koeler is het toch wel beter gaat.

Ik heb na deze dagen nog wel last van een zeurderig gevoel op de borst gehad, maar ben gisteren naar mijn acupuncturiste geweest en dat heeft gelukkig al iets geholpen.

Succes allemaal
Wendy
Re: het weer en hyperventilatie
13 August 2004 22:19
Mij is geadviseert om juist wat vaker in de zon te gaan zitten. De zon geeft serotinine, en daar moet je je veel beter door gaan voelen. Maar die hitte was ook niet aan mij besteed, werd er echt duizelig van.
Ben ook best wel blij dat het nu afgelopen is met die warmte. Kan niet wachten tot de hersfst er weer aan komt.

Gr Wendy
yvette
Re: het weer en hyperventilatie
16 August 2004 11:37
hallo
ik heb de hele tijd behoefte aan een frisse lucht. Maar als het dan weer te koud wordt voel k me ook weer klote.. met het warme weer heb ik contant in de schaduw gezeten maar ik wist niet waar ik het zoeken moest, terwijl ik altijd extreem goed tegen warm weer heb gekund. [:]moody smiley[/:] ik vind het nu het weerregent ook heel vervelend dat ik niet naar buiten kan, omdat buiten de lucht frisser is dan binnen... echt verwarrend allemaal..
xx Yvette

Meer weten over het HyperVen programma?