[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Help!!

Gepost door nilis 
nilis
Help!!
14 July 2004 12:46
Hallo mensen,

Heb een paar dagen geleden al een vraag gesteld over "druk in hoofd".
Heb nu een paar dagen achtereen al last van een eng gevoel in hoofd, maar gister was het wel heel erg. Ik lag met een draaierig gevoel op de bank, ineens werd ik opgeschrokken door een hele rare pieptoon in mijn hoofd(niet in oren). schrok op en toen begon het gezeik weer. Had het gevoel alsof er iets in mijn hoofd zou barsten, en kei duizelig, pijn in mijn borst trok door tot mijn rug. heb dus heel slecht geslapen vannacht, heb nou een soort van katergevoel. Mijn hoofd voelt nogsteeds heel raar. en ik ben gewoon zo bang dat ik iets anders heb iets in mijn hersenen ofzo? help!!
sorry voor het vage verhaal
bedankt alvast
Nilis
Annelies
Re: Help!!
14 July 2004 18:10
Nilis,
Ga met deze klachten even langs de huisarts als je dat nog niet gedaan hebt.
Groeten,
Annelies
HyperVen
Re: Help!!
15 July 2004 10:57
Hallo Nilis,

Inderdaad moet je het even laten controleren door jouw huisarts. Overigens komen dit soort heftige symptomen ook voor bij hyperventilatie. Maar het is altijd goed om een en ander uit te sluiten. Eventueel dring je meteen aan op onderzoek naar hyperventilatie (zie de site in de sectie "Medisch" voor meer info hierover).

Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
nilis
Re: Help!!
16 July 2004 10:06
Hey mensen,
de klachten zijn inmiddels weggetrokken,
psycholoog heeft me gerustgesteld.
maar toch bedankt voor het advies.

gegroet Nilis

Meer weten over het HyperVen programma?