[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Duizeligheid en fysio

Gepost door Wendy 
Wendy
Duizeligheid en fysio
27 September 2004 19:24
[:]smiling smiley[/:] Hallo Allemaal [:]smiling smiley[/:]

Sorry hoor, ben ik weer is een keer maar heb even een vraagje:
Ik ben vorige week maandag naar een masseuse geweest omdat mijn nek elke keer zo vast zit wat gepaard gaat met flinke hoofdpijn en na die massage was ik gewoon 2 dagen van de duizeligheid en de andere rotzooi af. Nu vertelde ze mij dat mijn spieren te strak in mijn lichaam zitten en zoo gespannen zijn dat er te weinig bloed naar mijn hoofd stroomt waardoor ik dus last krijg van duizeligheid. Mijn nek is zo vast komen te zitten door de spanningen van hyperventilatie en mijn medicijnen die ik slikte (oxecapan ofzoiets) Nu ben ik door de masseuse doorverwezen naar een fysio die mijn nek dus onderhanden neemt. Woensdag was mijn eerste keer en moet zeggen, ik voelde het meteen.... (je hoeft niet perse pijn te voelen als je TE gespannen bent, ik heb het soms zelf ook niet door en daarom vraag je je ook dus af waarom die duizeligheid er is maar goed)
De fysio zegt dus dat ik er met 3/4 behandelingen van af kan komen (van de duizeligheid) wat mij dus helemaal SUPER lijkt... [:]smiling smiley)[/:]

Heeft iemand ervaringen met een fysio en wie is er daadwerkelijk van die duizelingen af?

Groetjes Wendy
Desiree
Re: Duizeligheid en fysio
27 September 2004 23:47
Hoi Wendy,

Nou dat klinkt echt hoopgevend zeg[:]smiling smiley[/:]

Ikzelf heb daar geen ervaring mee, maar als je mij op de hoogte wilt houden, GRAAG!!!

Wat zal dat een heerlijk gevoel voor je zijn!!!!

Ik slik overigens al jaren oxazepam en volgens mij doet het niet veel meer. Ben er toch huiverig voor om mee te stoppen.

liefs,
Desiree
Wendy
Re: Duizeligheid en fysio
28 September 2004 22:39
Hoi Desiree,

Natuurlijk hou ik je op de hoogte, ik hoop echt dat het gaat helpen want wordt er gewoon moe van.

Dikke KUS Wendy
Desiree
Re: Duizeligheid en fysio
28 September 2004 23:27
Hoi Wendy,

Ik zal proberen je berichtjes in de gaten te houden[:]TOP[/:]

Laten we duimen voor betere tijden!

Met veel liefs,
Desiree
Wendy
Re: Duizeligheid en fysio
01 October 2004 22:25
Hoi Desiree,

Nou ik ben gisteravond voor de 2e keer naar de fysio geweest en ik moet eerlijk bekennen: HET HELPT BIJ MIJ!! Ik heb vandaag amper last gehad van duizelingen dus GELUKKIG!!! Ik moet volgende week 2x in de week komen en krijg ik allemaal oefeningen mee enzo, dus ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Groetjes Wendy
Desiree
Re: Duizeligheid en fysio
01 October 2004 23:38
Nou Wendy, dat geeft je een heerlijk gevoel denk ik!

Zit alles dan bekneld in je nek of zo. Hoe verklaart hij dat allemaal.

Goed nieuws in ieder geval[:](Y)[/:]

groetjes,
Wendy
Re: Duizeligheid en fysio
03 October 2004 12:42
Ik had elke keer last van mijn nek, steken erin en alles zat gewoon vast. Ik heb toen een aantal keren de dokter gebeld en die zei dat het allemaal 'maar' te maken had met mijn hyperventilatie. Ik werd er gewoon helemaal gek van (die pijn) dus mijn moeder raadde me aan om een keer naar een masseuse te gaan, toen ik daar lag zei ze meteen al dat door de spanningen mijn spieren TE strak in mijn lichaam zaten en daardoor kans had dat mijn bloed niet goed zou doorstromen naar mijn hoofd en wellicht ik daarvan de duizelingen kreeg.
Dus op advies van de masseuse heb ik nogmaals de dokter gebeld met een verwijskaart naar de fysio en hun vertelde mij ook dat dat het idd. is. Dus nu ga ik elke keer naar de fysio. In het begin had ik nog erge last en soms ergere last dan daarvoor omdat de bloedvaten nu een andere weg moesten gaan zoeken ofzoiets, aangezien alles vast zat. Nu ben ik deze donderdag geweest en ik moet zeggen: ik heb sindsdien geen last van mijn nek of rug, soms voel ik me nog wel een beetje duizelig wat logisch is want het zit nog steeds vast maar veel minder dan daarvoor, dus ik hoop dat het straks helemaal over is en ik weer lekker leuke dingen kan gaan doen zonder het gevoel neer te vallen etc.
Gr. Wendy
Desiree
Re: Duizeligheid en fysio
03 October 2004 23:20
Hoi Wendy,

Gelukkig heb je er baat bij en ik hoop dat het zo blijft voor je. Toppie[:]smiling smiley)[/:]

Blijf je hier vertellen hoe het gaat?

groetjes,
Desiree

Meer weten over het HyperVen programma?