[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

helpsad smiley gaat weer mis

Gepost door Meissiej 
Meissiej
helpsad smiley gaat weer mis
18 December 2004 22:55
Vraag hellup..
Ik wil graag weten wat je precies voelt als je een hartoverslag hebt..
Ik heb namelijk ik voel mijn hart dan in een keer heel snel gaan en dan moet ik niet echt naar lucht happen , maar lijkt net ofdat ik luchthonger heb ofsow..confused smiley Hebben er hier meer mensen op dit forum dat als ze fietsen lopen of traplopen een erg hoge hartslag hebben? ik had dit eerst nooit.. moet ik me zorgen maken over een hart aandoening.. de dok zegt dat er nx aan de hand is.. maar het voelt zo ziek en eng..sad smiley hellup!!!!!
Meissiej
Re: helpsad smiley gaat weer mis
19 December 2004 10:46
het lijkt bij mijn hartoverslag , alsof ik van het warme water naar het koude water gaat.. dan heb je meestal ook z'n schrik.. en dan even lucht happen..
Niels v Z - Hypervengebruiker
Re: helpsad smiley gaat weer mis
21 December 2004 09:42
Hoi Meissej

Bij inspanning gaat mijn hart ook vreselijk te keer. Ik vind het een hele goede omschrijving, die jij geeft van de hartoverslagen, want ik ervaar het precies hetzelfde. Ik heb een tijdje HyperVen gebruikt en toen ging het een heel stuk beter, maar door wat persoonlijke problemen, heb ik geen zin en tijd gehad voor HyperVen. Mijn klachten zijn na het stoppen alleen maar erger geworden. Het voordeel is, dat ik nu weet, dat HyperVen echt werkt. Ik ga per 1 januari weer beginnen. Heb ik ook een goed voornemen voor 2005!

Groeten

Niels
Meissiej
Re: helpsad smiley gaat weer mis
23 December 2004 20:56
Dankje voor je reactie.. gelukkig ben niet de enige..!! tnkss liefs Meissie
demi
Re: helpsad smiley gaat weer mis
23 February 2005 09:44
hallo allemaal ik moet weer even wat kwijt zat gisteravond rustig op de bank en krijg me toch een hyperventilatie aanval de eerste weer sinds tijden daarvoor wat lichtere mijn hart ging te keer kreeg het benauwd en had pijn tussen mijn borsten en dat vondt ik zo eng ben naar boven gegaan om rustig te worden e dat lukte naar een half uur ben vandaag wat zenuwachtig en wat benauwd maar verder gaat het wel weer wie kan mij een beetje moed in praten ben zo angstig vooral die steke steeds in mijn borst of tussen mijn borsten wie heeft dit ook is dit nou echt normaal mijn hart is ok zegt de dokter help me even uit de put
groetjes demi
Niels
Re: helpsad smiley gaat weer mis
23 February 2005 11:16
Hoi Demi

Ik heb nooit last van pijn tussen mijn borsten. Misschien komt dat omdat ik een man ben? (sorry voor deze evt misplaatste grap)[:]grinning smiley[/:]. Ik heb wel heel vaak pijn in mijn borst en dat is helaas normaal bij hyperventilatie.

Heb je het artikel op de site (www.hyperventilatie.info), die bij dit forum hoort, al eens gelezen? Het is een echte aanrader.

Sterkte en groeten Niels
demi
Re: helpsad smiley gaat weer mis
23 February 2005 11:54
bedankt niels

kan wel tegen grapjes hoor heb de site wel door gelezen hoor maar ik kan er niet aan wennen ben dan toch bang voor mijn hart de angst maakt het alleen maar erger
ben net bij de dokter geweest bloeddruk op gemeten en die was perfect
en toch nog steeds die angst maar we gaan weer veder enprobeer het van mij af te zetten badankt voor je reaktie


groetjes van demi

Meer weten over het HyperVen programma?