[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

doodmoe...

Gepost door peter 
peter
doodmoe...
21 April 2004 10:46
Ik ben iets langer dan een maand bezig. De afgelopen dagen lijkt het wel of ik 'instort'. Ik ben doodmoe, alles weegt als lood en kom bijna mijn bed niet uit. De slaap blijft lang in mijn lijf achter en, idioot genoeg, s'avonds heb ik moeite met inslapen. Mijn hoofd zit vol met watten.
Komt dit effect van de therapie jullie bekend voor? Hoe lang duurt dat zo gemiddeld? Moet ik misschien even wat minder frequent oefenen, of juist gewoon doorzetten?
HyperVen
Re: doodmoe...
21 April 2004 17:15
Hallo Peter,

Het is niet direct een effect dat ik ken van de therapie. Het zou kunnen dat je iets onder de leden hebt dat er nog niet echt uit is gekomen. Hoeveel sessies doe je per dag? Eventueel kan je even kijken als je iets minder doet of het dan beter gaat. Test het gerust maar even uit. Als het niet direct met de therapie te maken heeft, dan kan je dat op deze manier vrij snel vast stellen.

Laat me even weten wat er uit komt!

Rob
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
katelijne
Re: doodmoe...
21 April 2004 17:50
Tijdens de therapie (ik heb het zo'n dikke vier maanden gedaan) was ik ook ontzettend moe. Slechts zeer langzaam verdwijnt die moeheid.

Ik heb nog contact gehad met gebruikers van HyperVen die deze klacht hadden.
Van de chronische hyperventilatie op zich ben je reeds zeer moe, de therapie verergert alleen die toestand (is mijn ervaring tenminste).

katelijne

Meer weten over het HyperVen programma?