[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

rustenloosheid

Gepost door liana 
liana
rustenloosheid
14 May 2005 09:01
hallo allemaal,

Ik heb de laatste tijd zo een rusteloos gevoel ik, kan bijvoorbeeld heel slecht aan tafel zitten om te eten, en heb ook helemaal geen eetlust meer.

Als ik rustig zit dan gieren adrenaline door mijn aderen heen. Als ik lees zie ik ook alles er heen en weer dansen. En dan de heledag door dat zweverige gevoel dat on werkelijke gevoel ik wordt er helemaal ziek van. ik kan me heel slecht concentreren, ook als iemand naast me zit te praten moet ik die gene goed aankijken anders dan gaat het langs me heen.

Ik dacht toen ze zeiden je hebt hyperventilatie dat gaat wel over na een paar weken maar het lijkt net of het steeds erger wordt.

Wie herkent zich in mij verhaal.

diana
thijs
Re: rustenloosheid
14 May 2005 09:08
he diana zo n periode heb ik nu ook weer bij het minste lijkt het of ik op tilt ga, dan staan al mijn spieren gespannen van top tot teen en alles om mij heen kan ik niet in mij opnemen ben enkel bezig om mijn lichaam te controleren vandaar ook dat ik al weer zo vroeg achter de pc zit {rusteloos }

groeten thijs
liana
Re: rustenloosheid
14 May 2005 09:11
Hoi Thijs,

Maar jij hebt ook wel periodes dat het minder wordt, of heb je het meestal de heledag ook door net als ik en wordt het ook steeds maar erger.

groeten,

diana
thijs
Re: rustenloosheid
14 May 2005 09:21
diane ik heb het al een hele poos en er komen steeds meer klachten bij ,het wisselt wel maar nu heb ik het wel erg die verkeerde spierspanning en raar gevoel in mijn hoofd, ik moet er zelf maar weer uit zien te komen ,ben gisteren nog naar de arts geweest die kan niets doen je word er zo moe van dat gedoe allemaal .

greoeten Thijs
Maurice
Re: rustenloosheid
14 May 2005 11:12
Van dat eten aan tafel ken ik maar al te goed. Daar heb ik ook enorm problemen mee.

Hup snel eten en weer achter die tafel vandaan, liefst gewoon met een bord op je schoot op de bank.

Maar gewoon doen elke avond bij wijze van, weer gewoon je er doorheen proberen te zetten.
En vooral als je gegeten hebt denken: YES dat heb ik lekker gedaan!
tim
Re: rustenloosheid
14 May 2005 11:34
heel herkenbaar!!

De onrust giert door je lichaam. Aan tafel eten...een ramp. Maar door ontspanningsoefeningen, HyperVen ben ik zo ver dat ik weer een avondje uit eten kan. Het is echt allemaal spanning in je lijf!!
Guillaume
Re: rustenloosheid
14 May 2005 14:13
Maar al te herkenbaar. Ik ben het na 15 jaar inmiddels zooooooooo beu. Elke dag als ik denk, ik trek dit niet langer, denk ik....misschien gaat het ooit over.
Ik ga met HyperVen beginnen maar heb gek genoeg zo weinig motivatie. Lijkt wel of ik me erin heb berust dat het nooit over zal gaan en daar ga ik nu tegen vechten!
Enne eten aan tafel of in een restaurant.....maar ff niet[:]sad smiley[/:][:]:|[/:]
Guillaume
Re: rustenloosheid
14 May 2005 14:14
kweet het, ik spreek mezelf tegen.....en zo is het in werkelijkheid ook....de ene keer hoop de andere keer radeloos....[:]moody smiley[/:]

Meer weten over het HyperVen programma?