[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Cronische Hyperventilatie Te genezen????

Gepost door Ahmed Sahin 
Ahmed Sahin
Cronische Hyperventilatie Te genezen????
02 June 2005 00:08
Ik ben 17 en ik heb chronische hyperventilatie voor ongeveer 6 a 7 weken nu ik heb last van de klachten :

-zweverigheid in me hoofd (hoewel dat heel erg is afgenomen binnen 6 weken)
-constant het gevoel van derealisatie (het onwerkelijke gevoel)
-vermoeid
-lusteloos

ik wil weten zal ik deze klachten vooral het derealisatie me hele leven behouden?
of is chronische hyperventilatie heel goed te genezen en zijn meer mensen ervan genezen?

ik ben zo bang lees van heel veel mensen dat ze het al jaren hebben gana die mensen dan niet in therapie ik ga morgen naar me 2de afspraak in het riagg ik heb HyperVen ook ebsteld zal dat me chronische hyperventilatie volledig wegnemen?

ik zou ook graag willen chatten met mensen die hetzelfde hebben of soortgelijke ik ben heel vaak heel bang en voel me dan eenzaam omdat ik niemand heb die me begrijpt.

Ik zou graag reacties willen en hopen dat ik kan genezen van deze nachtmerrie en dat het niet jaren gaat duren want het verziekt me leven.
hoi ahmed ik heb chronische hyperventilatie, al 30 jaar ik heb in feite chronische hyperventilatie mijn leven laten bepalen ik heb mij enkel laten lijden door mijn klachten en niets gedaan om er vanaf te komen er was toen niet veel bekend van chronische hyperventilatie nu veel meer wat ik wil zeggen is je bent niet ziek ,maar denk chronische hyperventilatie is een tijdelijke bijkomstigheid ga rustig werken aan verbetering van chronische hyperventilatie en laat je leven niet bepalen door steeds te denken aan je klachten dat valt niet mee maar probeer het toch .

heel veel suc6

thijs

Meer weten over het HyperVen programma?