[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Pijn in hoofd bij slaap

Gepost door Pascale 
Pascale
Pijn in hoofd bij slaap
05 July 2005 11:55
ongeveer 4 maanden geleden is er bij mij chronische hyperventilatie vastgesteld. heb altijd erge steken op mijn borst, wazig zien, vermoeide benen enz. maar nou heb ik al 2 weken ofzo last van hoofdpijn.. bijna altijd bij mn rechterslaap en bij mijn rechteroog. Soms brand mijn rechteroog ook... herkent iemand dit want ik ben zo bang dat het iets anders is..

groetjes..

Nilis
Re: Pijn in hoofd bij slaap
06 July 2005 01:20
hallo Pascale,

Ken het gevoel wel ja. Ook branderige gevoel in ogen. Zal wel de vermoeidheid zijn die hyperventilatie met zich meedraagt.
succes ermee
Esmeralda
Re: Pijn in hoofd bij slaap
06 July 2005 11:53
Dag Pascale,

Ik heb ook steeds verschillende klachten van hyperventilatie. Ik heb een tijd lang gedacht dat ik een tumor heb door de continue druk in mijn hoofd. Steken bij mijn slapen, krampen, duizeligheid e.d. Volgens de arts was het spanning. En ik moet eerlijk zeggen dat het nu weg is. Alleen zit het bij mij nu weer in mijn borst. Het houdt maar niet op!
Ben je al bij de dokter geweest?
Pacale
Re: Pijn in hoofd bij slaap
06 July 2005 13:09
dank je voor jullie reacties..

ja ben al bij de dokter geweest en die zegt ook dat alles gewoon door de strss komt.. alleen ik blijf het altijd maar eng vinden. maarja ik moet maar op de dokter vertrouwen..

liefs...

Meer weten over het HyperVen programma?