[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Misselijk

Gepost door Lina 
Lina
Misselijk
05 July 2005 21:43
Hoi,
Heb nu al veel symptomen ondervonden maar dit is iets nieuws. Ben nu al een hele dag misselijk. Net of je staat op het punt van overgeven. Is niet gebeurd maar het is echt een vervelend gevoel, zeker samen het het onwerkelijk gevoel, zo licht in mijn hoofd.
Hebt dit nog nooit gehad en hoort dit wel bij chronische hyperv.??? Dacht eens gelezen te hebben dat je je ook misselijk kunt voelen als je een hartinfarct gaat krijgen ... allé het hek is natuurlijk wel van de dam en de molentjes in mijn hoofd draaien weer op volle toeren ... bang.

Ik heb sinds enkele dagen HyperVen op de computer staan maar durf er niet aan beginnen. Weet niet, precies een beetje bang dat het gaat tegenslagen bij mij of niet gaat helpen ... Gek hé. Moet het nog wel eens rustig doornemen want snap precies niet goed hoe je te werk moet gaan.

Moest het eens kwijt ... van dat misselijk gevoel ...
kim
Re: Misselijk
05 July 2005 23:15
Wees gerust, ik zit er ook midden in momenteel. Mij lijkt het alsof ik zooooo op ben van de stress en de spanning, dat ik constant op het punt sta het er allemaal uit te kotsen... geur van eten maakt me misselijk, en dat tesamen met het duizelige, ijle en afwezige gevoel in mijn hoofd maakt het allemaal redelijk miserabel ja...

Probeer te denken dat het erbij hoort, 't zal echt wel geen hartinfarct zijn, je hebt nu eenmaal hyperventilatie, en hou altijd in je achterhoofd dat je zorgen maken rond die symptomen, de angst alleen maar sterker maakt en dus ook weer de symptomen vergroot... (haha, gemakkelijk gezegd he) dat gaat ook wel weer voorbij...

En begin gerust met HyperVen. Ik stond er ook redelijk sceptisch tegenover, maar echt, baadt het niet, dan schaadt het niet. En ondanks het feit dat ik in een miserabele dip zit, besef ik wel dat ik al heel wat heb gewonnen. Je hebt niets te verliezen he.

sterkte!!
kim

Meer weten over het HyperVen programma?