[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

waar blijven de ervaringen??

Gepost door Kitty 
waar blijven de ervaringen??
03 February 2005 11:59
hallo allemaal,

Als ik de forums zo lees zijn er best veel mensen met HyperVen bezig. Hoe lang zijn jullie al bezig en wat zijn jullie ervaringen (positief/negatief..)

Hoor het graag!

kitty
Re: waar blijven de ervaringen??
04 February 2005 19:58
Hoi Kitty,

Mijn ervaring met HyperVen is op zich wel positief tot nu toe. Ik gebruik het nu ongeveer vijf weken. De eerste 14 dagen ging ik als een komeet van 29,7 naar 92,7 seconden. Mijn lichamelijke klachten, zoals wazig zien en zo verminderde wel, dat is lekker. Toen kreeg ik echter weer zo'n angst en heb ik een dagje overgeslagen. Daarna kelderde mijn gemiddelde naar zo'n 78,0 sec. Vond ik op zich niet erg, want ik voelde me weer rustig worden. Alleen heb ik weer veel stress gehad door familie-aangelegenheden, waardoor de hyperventilatie weer toeneemt. Dat is vervelend, want dan lijkt het net of HyperVen wel werkt, maar dat je de buffers gelijk weer leegzuigt. Maar goed het komt wel weer. Het is in elk geval niet zo, dat je denkt HyperVen doe ik wel even. De therapie is zwaar staat er en dat is het ook, maar wel de moeite waard. [:]winking smiley[/:]

Hoe is jouw ervaring?

Groetjes Marlies
Re: waar blijven de ervaringen??
05 February 2005 14:15
Ha marliese,

leuk dat je gereageert heb, bij mij helpt het ook erg goed!! Vanaf half december bezig alleen gaan mijn scores niet zo hoog als bij jou.van 34 nu rond de 70. Ruim een week geleden een hyperventilatie klachtje gehad verder helemaal niets meer. Wel blijf ik nog steeds in mijn hoofd erg met de hyperventilatie bezig: als ik maar geen last krijg...dat stemmetje wordt ik erg moe van maar...ook dat zal ik overwinnen!!

Moe ben ik ook nog. Denk dat dat ook te maken heb met de inactiviteit van de laatste maanden (ik ging steeds minder ondernemen/sporten enzo. Daarom ben ik daar ook weer druk mee bezig om dat op te pakken. Heel langzaamaan hoop ik zo echt weer de oude te worden!!

Succes!!

Kitty
Re: waar blijven de ervaringen??
06 February 2005 20:57
Hoi Kitty,

Dat is eigenlijk het ergste van alles he, dat die hyperventilatie in je kop gaat zitten. Als ik geen goede dag heb (helaas zijn die er nog weinig) dan is mijn hoofd helemaal vrij van die akelige gedachten. Dat vind ik een heerlijk gevoel. Inderdaad dat rottige stemmetje dat is er steeds maar weer en daar ga je ook steeds weer mee communiceren. Gek is dat he? Ik lees dat eigenlijk bij iedereen op de forums. Bij mij valt de moeheid nu mee. Dat komt mede doordat ik in oktober ben ga fitnessen. Het valt niet mee om daar steeds heen te gaan, maar nu met HyperVen erbij voel ik me er goed bij. Dus dat komt bij jou ook wel weer als je weer aan 't sporten bent.

Succes!!!

Groetjes, Marlies

Meer weten over het HyperVen programma?