[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

370 sessies

Gepost door Hennie 
Hennie
370 sessies
30 April 2004 21:29
Heb vandaag mijn laatste sessie uitgevoerd (helaas maar 5 trials volgemaakt want ik voelde me niet zo lekker, had het ook erg warm). De eerste sessie vandaag ging ook al niet zo goed, tijdens de 8e trial het gevoel of ik flauw zou vallen. Ben eerlijk gezegd blij dat het erop zit. (in totaal 3688 trials gedaan). Begon er steeds meer tegenop te zien. Ben niet zo enthousiast als Marco. Ben ook nog geregeld aan het hyperen. Maar voel met toch wel beter dan aan het begin van de therapie. Het grote voordeel vind ik dat je thuis kunt oefenen, je hoeft de deur niet uit.
Misschien is het eindresultaat bij mij wat minder omdat er soms veel verschil zat tussen de gemiddeldes (of is het gemiddelden) van de sessies. Heb nooit lang op een bepaald gemiddelde gestaan.
Komt misschien ook omdat ik cara-patient ben.
Nu vraag ik me af of er onder de HyperVen-gebruikers nog meer cara-patienten zitten, en zoja wat dan hun ervaringen zijn.
Ga morgen eerst genieten van een vakantie in de Betuwe.
Na de vakantie horen jullie hoe het me is vergaan zonder oefenen.
Ik wens jullie allemaal het allerbeste.

Hennie
marieke
Re: 370 sessies
01 May 2004 06:46
Hoi Hennie,

Als je nog niet vertrokken bent, een hele fijne vakantie geniet er lekker van je hebt het verdiend. Wel jammer dat het voor jou niet super goed geholpen heeft, maar misschien merk je dat straks inderdaad als je even zonder HyperVen zit, ik hoop echt voor je dat er alsnog wat verbetering komt!

Ben benieuwd hoe het is gegaan,

Fijne vakantie, ik hoop dat je mooi weer hebt ( dan hebben wij dat ook haha)

groetjes Marieke
Marco
Re: 370 sessies
01 May 2004 19:02
Hallo Hennie,

Wat je eventueel nog kan proberen is de therapie voor een week of 5 te stoppen en er daarna nog een week of 3 weer mee doorgaan. Je kan dan zien wat het doet in die tussenliggende weken.

Zoals je schrijft is er in ieder geval een vooruitgang gaande bij je, zij het zeer langzaam.

Ikzelf ben vooral enthousiast dat de opgebouwde angsten bij mij verdwenen zijn.

Het blijkt dat er bij mij toch nog wat oud zeer zit wat stress betreft en dat dat hetgene nog is wat mij hoog laat ademen dus nog een duizelig gevoel geeft. Tijdens rustige periodes heb ik hier totaal geen last van.

Nogmaals, ik vertrouw nog steeds op de woorden van Rob dat in de loop van de komende maanden ook deze klachten langzaam zullen gaan verdwijnen.

Ik ben in ieder geval weer lekker aan het sporten de laatste tijd en zoek ook wat afleiding wanneer ik wat stressiger ben. Uiteindelijk weet ik ook dat hyperventilatie de grote boosdoener is geweest en dat ik me daardoor niet meer laat opjagen.

Ik hoop dat je je uiteindelijk ook beter zult gaan voelen en dat de therapie voor jou ook een positieve wending zal geven.

Succes en doe het kalm aan!

Marco

Hennie
Re: 370 sessies
07 May 2004 15:46
Bedankt voor jullie reacties. Zal jouw advies opvolgen Marco. Heb overigens een heerlijke vakantie gehad. Veel gefietst over de rivierdijken. Als ik veel wind tegen had begon ik weer wat te hyperen, maar over het algemeen ging het goed. Het weer viel ook niet tegen qua neerslag. De temperatuur had misschien wat hoger gekund. Was ook wel weer nieuwsgierig naar het forum. De groetjes allemaal en hou vol.

Hennie

Meer weten over het HyperVen programma?