[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

3weken verder

Gepost door Marco 
Marco
3weken verder
02 March 2004 21:25
Nog steeds merk ik dat de therapie zijn vruchten afwerpt, vooral bij dagen waar ik normaal het meeste last had. Zo af en toe doe ik ook de Buteyko test en merk dat ik al tegen de 35 seconden zit. Na 2 maanden therapie zat ik tussen de 20 en 25 seconden.

Ik merk wel dat ik wat ongeduldiger wordt omtrent de volledige genezing, maar het is een geleidelijk proces wat ik onderhand wel begrepen heb. De angsten zijn in ieder geval al tot het nulpunt gereduceerd!

Nogmaals, ik weet nu wat de therapie voor mij gedaan heeft en wil middels deze berichtjes jullie een hart onder de riem steken. Na 13 jaar hyperen ben ik er bijna van af.

Sterkte allemaal.

PS: Ik heb echt geen aandelen hoor! [:]smiling smiley[/:]

Annelies
Re: 3weken verder
02 March 2004 23:05
Marco,
Ik ben heel blij dat je ons op de hoogte houdt.
Dat motiveert erg.
Ik kan namelijk nog steeds niet geloven dat ik nu iets heb gevonden wat mij van mijn klachten af gaat helpen, definitief.
Groeten,
Annelies
Marco
Re: 3weken verder
03 March 2004 07:43
Annelies,

Om heel eerlijk te zijn kon ik dat ook niet geloven en was zeker in het begin sceptisch. Uiteindelijk door discipline en zeker ook door antwoorden op mijn vragen door HyperVen en Rob (dit was voor de forums) ben ik toch zo ver gekomen en het voelt idd erg goed.

Ik hoop wel dat er meerdere reacties komen van lotgenoten die ook zo goed als genezen zijn van deze aandoening, zeker ook voor de ondersteuning die Rob aan een ieder heeft gegeven.

Ik zal zeker met regelmaat het forum blijven bezoeken en laat zeker weten hoe het afloopt.

Succes allemaal

Marco

Jenny
Re: 3weken verder
03 March 2004 17:05
HOI MARCO

Ik ben het erg met Annelies eens dat we met dit soort berichten blij zijn. Ook ik lees graag jouw berichten. Het geeft ons moed en hoop.
Wat ik me afvroeg is "wat is een buteykotest?"
Verder ben ik het met jouw eens dat de antwoorden van Rob ook een hele steun zijn.

Jenny
Marco
Re: 3weken verder
03 March 2004 19:36
Hallo Jenny,

Dank voor je antwoord.

De Buteyko test is een simpele test om te kijken in hoeverre men last heeft van hyperventilatie.

Als je naar de hoofdpagina van deze site gaat zie je een link naar het Buteyko instituut, op die site zie je hoe je dit testje kunt doen.

Succes verder en groetjes

Marco

miranda
Re: 3weken verder
19 March 2004 09:35
Hallo Marco

Ik zelf heb ook last van hyperventilatie en de bijbehorende klachten.
Sta nog steeds in twijfel over dit programma, beetje sceptisch dus. Maar zoals je wel weet ga je als je hyperventilatie hebt alles zoeken om je ervan af te komen. Ik las dat je iets zei over de test hoe je kunt zien in hoeverre je er last van hebt,maar kan de link nergens vinden. De Buteyko test bedoel ik, zou je me een handje kunnen helpen? En me misschien dat laatste zetje in de rug kunnen geven?
Je mag me ook altijd mailen, moet eerlijk zeggen dat het altijd wel prettig is om met lotgenoten te praten en zeker als het goed met ze gaat.
Mijn mailadres is Michelle_1999@msn.com,
Marco
Re: 3weken verder
19 March 2004 16:48
Halo Miranda,

[www.buteyko-instituut.nl]. Daar zie je de Buteyko methode staan, dan naar Symptomen van hyperventilatie, onderin vindt je de test.

Na het vermogen wat ik in de loop van mijn Hyperen heb uitgegeven aan andere boeken, therapieen enz. kan ik uit mijn goede ervaring met HyperVen zeggen dat ik blij ben geweest dat ik dit programma heb aangeschaft!!

Het gaat daarnaast echt niet vanzelf, maar zoals je kan lezen in mijn andere postings heeft het mij geweldig geholpen en ben ik bijna weer als vanouds na 13 jaar Hyperen.

Indien je HyperVen aanschaft, heel veel succes met de therapie en je kan er alleen maar beter van worden.

Groetjes

Marco

Meer weten over het HyperVen programma?