[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

op vakantie

Gepost door Elien 
op vakantie
06 July 2006 17:52
Hallo allemaal!

Morgen vertrek ik op vakantie naar spanje...Vorig jaar ben ik met de vlieger op vakantie gegaan, maar nu zie ik dit toch niet zitten. Dus heb ik besloten om met de bus te gaan. De schrik zit er goed in om op vakantie te gaan want ik ga met een vriendin die niet zo goed weet wat te doen als ik een hyperventilatie-aanval krijg. Ik ben zo bang...Vorig jaar had ik mijn vriend die mij een beetje bijstond en waar ik op kon vertrouwen. Maar nu ben ik terug vrijgezel[:]smiling smiley)[/:].Ik ga proberen te genieten van mijn vakantie, ik hoop gewoon dat er niks ernstig gaat gebeuren want de gedachte spookt de hele tijd door mijn hoofd dat ik een hyperventilatie -aanval ga krijgen. [:]sad smiley(([/:]

Groetjes
Re: op vakantie
06 July 2006 18:25
Hai Elien,

Wat ontzettend goed van je dat je lekker op vakantie gaat.
Onze grootste vijand zijn de gedachtes die we zelf oproepen.
Zal het wel goed gaan? Zal ik geen aanval krijgen?
Probeer zoveel mogelijk deze gedachtes om te zetten, want als "puntje bij paaltje" komt dan is het lang niet zo erg als we ons dat voorgestelt hadden.

Geniet heerlijk van je vakantie. Concentreer je op de leuke dingen. Op het strand, de zee, de mooie Spaanse mannen !!!!!!!!! [:]grinning smiley[/:]

Ik ben benieuwd hoe je het straks gehad hebt.

Heel veel plezier en een fijne vakantie joh.
Groetjes Ellen
Re: op vakantie
06 July 2006 19:47
Bedankt voor je berichtje Ellen!!![:]grinning smiley[/:]
Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd hoe het daar gaat gaan op vakantie, want dit is enorme stap die ik zet...en eigenlijk kan ik er alleen maar sterker door worden.

Groetjes
Re: op vakantie
06 July 2006 20:16
Lekker op vakantie gaan en genieten! Ik ben een paar weken geleden geweest en het ging prima.

Ik zou je vriendin in ieder geval wel kort uitleggen wat hyperventilatie is en dat er in principe niks ernstigs kan gebeuren, zodat zij voorbereid is als je toch last krijgt. Gewoon eerlijk zeggen hoe je je op die momenten voelt is mij altijd goed bevallen en mijn ervaring is dat een vriendin je dan ook heel goed kan geruststellen!

Zorg dat je lekker uitrust en veel plezier!

Groeten, Martine

Meer weten over het HyperVen programma?