[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Waar is iedereen?

Gepost door Rainbow 
Waar is iedereen?
14 July 2006 09:07
Wat is het steeds rustig op het forum zeg...Eerst werd er heel veel gepost, nu lijkt het alsof er maar heel weinig mensen op zitten...Waar zijn alle andere, oude, forumposters? Ik hoop dat ze allemaal genezen zijn natuurlijk, maar ik was gewoon benieuwd. Ik vond het altijd wel leuk om alle posten te lezen en nu is het zo stilletjes...[:]:O[/:]

Groetjes Rainbow

Re: Waar is iedereen?
14 July 2006 10:45
Ik denk dat het verschil erin zit dat alleen mensen die HyperVen gebruiken nog kunnen posten. Mensen met vragen over chronische hyperventilatie die geen HyperVen gebruiken kunnen geen gebruik maken van dit forum en dat was, volgens mij, een hele grote groep.

Maar..........ik mis het ook hoor, want ik leerde best wel veel van de vraag en antwoorden.

Groetjes Ellen
Re: Waar is iedereen?
15 July 2006 08:43
Ik ben het helemaal met jullie eens. Ik leerde ook veel van die vraag en antwoorden. Vandaar dat ik in het begin ook heb gevraagd of er belangrijke oude berichten alsnog op het forum kunnen worden geplaatst. Als ik het eerder moeilijk had, las ik de berichten vaak even door en voelde ik me een stuk beter (relativeren!).

Op het moment ben ik een beetje gespannen in m'n buik. Ik kan m'n middenrif niet goed ontspannen, wat de ademhaling natuurlijk weer niet ten goede komt. M'n vriend komt morgen (na ruim een week weg te zijn geweest) gelukkig weer thuis! Ik denk dat de gespannenheid daar ook mee te maken had. 't Was de eerste keer dat ik zo lang zonder hem thuis was met de kleine... Maar ik moet zeggen: ik heb me aardig goed gehouden.

Dus, morgen grote ontvangst en daarna lekker ontspannen!!!

Martine

Meer weten over het HyperVen programma?