[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

vraag voor rob

Gepost door marianne 
marianne
vraag voor rob
08 July 2005 20:06
beste rob!

ben sinds een week even gestopt met HyperVen om te kijken hoe het zou gaan zonder het!
was ongeveer 3 maanden aan het HyperVennen
de eerste dagen gingen wel goed, voelde me prima en die onwerkelijkheidsverschijnselen verdwenen!
nu zijn veel klachten toch weer teruggekomen:spierspanning in het hoofd,licht gevoel in het hoofd en vermoeide benen,zelfs last van opgeblazen gevoel in de buik en moeilijk kunnen doorademen, maar het onwerkelijkheidsgevoel is nog niet teruggekomen. echt balen, het ene verdwijnt en andere klachten komen er weer voor terug! ook ben ik deze week erg druk geweest met sollicitaties e.d., had wat frustraties over een paar vrienden! moet ik nu toch nog even stoppen met HyperVennen en even aankijken hoe dit gaat of toch maar weer de draad oppakken! graag advies van jou Rob!

groetjes Marianne
HyperVen
Re: vraag voor rob
09 July 2005 10:47
Hallo Marianne,

Als je grafiek al een tijdje niet meer steeg, is het de vraag of doorgaan nog zinvol is. Dat neemt niet weg dat het genezingsproces gewoon door zal blijven gaan. Ik zou het zelf nog een paar weken aankijken. Best kans dat die andere klachten nu ook langzaam zullen verdwijnen. Je kunt zelf altijd besluiten om de therapie weer op te starten. In onze ervaring blijkt vaak dat - als men na een paar maanden weer de therapie doet - men plotseling weer hoger scoort. Dat geeft aan dat het genezingsproces door blijft gaan nadat je gestopt bent.

Marianne, kijk het nog even aan en pak eventueel over eren paar weken de draad nog eens op. Houd ons op de hoogte hoe het zich ontwikkelt.

Rob
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
jes
Re: vraag voor rob
09 July 2005 10:53
hoi marianne.

ik heb ook die ervaring die jij hebt gehad. dacht in het begin regelmatig: is dit het nou...ben ik 4 maanden aan t oefenen geweest en heb ik nog steeds last maar echt het gaat steeds beter, je voelt je steeds sterker worden...

Ik heb nu weken dat ik echt gewoon functioneer en af en toe (heel soms ) denk ik even get: het is er weer maar die momenten worden steeds zeldzamer! Er staat een jaar voor totale genezing: ik heb dus nog een half jaar te gaan en voel me al zooooveeel beter!

Sterkte!!

Meer weten over het HyperVen programma?