[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

vraag voor rob

Gepost door marianne 
marianne
vraag voor rob
19 May 2005 20:48
Hoi Rob

voel me na anderhalve maand HyperVennen al wat beter, voel dat ik steeds meer energie krijg, heb nog wel enkele dipjes zo nu en dan . mijn grafiek schommelt nu al 2 weken tussen de 50 en 60 seconden en wil niet meer hoger, hoe kan dit? voel me wel beter maar mijn grafiek stijgt niet!
HyperVen
Re: vraag voor rob
22 May 2005 11:46
Hallo Marianne,

Heel vaak blijft de grafiek een tijdje "hangen" op een bepaalde waarna, waarna hij plotseling weer gaat stijgen. Dat is bij iedereen zo. Het ademcentrum neemt niet "zomaar" een nieuwe waarde aan, maar probeert om de ingestelde waarde vast te houden. Op een gegeven moment "verschuift er iets" en neemt het ademcentrum een nieuwe waarde aan. Dan begint de grafiek weer te stijgen. Het is van belang om met regelmaat minimaal twee keer per dag te blijven oefenen om die verschuiving voor elkaar te krijgen.

Rob
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
demi
Re: vraag voor rob
24 May 2005 16:07
ben vanmorgen naar de dokter geweest mijn bloeddruk was te laag 75 90
mijn dokter vondt het niet verontrustend is dat zo zit er steeds aan te denken anders was hij altijd perfect
Janne
Re: vraag voor rob
26 May 2005 09:53
hoi Demi,

niks aan de hand hoor, ik wou dat ik zo'n bloeddruk had. Een te hoge bloeddruk is ongezond, een lage (zo wat jij noemt) kan helemaal geen kwaad. Daar hoef je echt niet over te tobben.

Ik heb vroeger altijd een heel lage bloeddruk gehad en was de afgelopen jaren dan ook wat verontrust dat hij zo hoog was geworden. Ik hoop dat ik als ik klaar ben met HyperVen ook weer zo'n relaxte lage bloeddruk heb.

Groetjes Janne[:]smiling smiley[/:]

demi
Re: vraag voor rob
26 May 2005 10:52
bedankt janne

ik dacht dat het niet goed en maakte me zorgen
bedankt voor je bemoedige woorden daar kan ik wat mee ga nu genieten van het mooie weer
demi

Meer weten over het HyperVen programma?