[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Even verhaaltje kwijt

Gepost door Bianca 
Bianca
Even verhaaltje kwijt
18 July 2005 21:38
Hallo allemaal ,

Tja waar moet je zo beginnen. K heb namelijk zo een rot weekend gehad . K heb hier al wel eens eerder gepost over mijn zogenaamde beste vriendin die mijn chronische hyperventilatie niet wil / kan begrijpen en mij ook nog es manupuleert . Nou afgelopen week begon ze zo weer bot te doen vanuit t niets dus zonder dat er enig aanleiding voor is .Ze kwam zaterdagavond bij me plots aan de deur en wou even terassen met me maar ik was niet vergeten hoe bot ze gedaan had tegen me en kreeg ineens enorme pijn op mijn borst en trok door naar mijn rug , een helse pijn gewoon en ik riep me vriend of die mee wou met me even naar boven en daar begon me aanval .. Ik huilde t uit net een klein kind . Ik kan gewoon niet meer zo .. Zij doet me zoveel pijn , ik heb mezelf al jaren weg gecijfert voor der en altijd haar zin opgevolgd zonder mijn eigen mening te durven uiten nu ben ik op heb alleen maar haar gehoord over der borderline maar over mijn chronische hyperventilatie mag ik nie tkletsen dan ligt t maar aan een slaap gebrekje ofzo !!! . Mijn moeder heb der de deur uit gewezen en nu is ze woedend op mij . Ze wil niets meer met me te maken hebben dus ben gewoon verrot nu . Ik voel me leeg en eenzaam heb nooit echt vrienden gehad en was altijd een vriendin voor der . T doet zon zeer vannochtend stondt ik op en was er nog kapot onder , ben met me ma even naar de stad gegaan maar daar kreeg ik weer lichtjes duizelingen en paniekaanval erbij , dus gauw naar huis toe .. Wat een leven zo pfffffffffffff
groetjes en knuffels mij Bianc
[:]sad smiley([/:]
Niek
Re: Even verhaaltje kwijt
18 July 2005 22:10
Wat vervelend zeg dat je zo'n weekend hebt gehad. Is dat een vriendin?? Er zijn altijd mensen die altijd maar aan zich zelf denken. Zoek personen die wel in je geloven en je willen helpen dan ga je veel sneller vooruit!

Kop op en schrijf het gerust van je af!
Elise
Re: Even verhaaltje kwijt
19 July 2005 10:26
Hoi Bianca

Wat ellendig dat het zo loopt met jou en je vriendin. Het moet erg pijn doen dat iemand van wie je dacht dat ze je beste vriendin was, je nu zo laat vallen. Je kunt je inderdaad afvragen of zij wel een echte vriendin is.....Probeer mensen te vinden die je wel steunen, want dat heb je wel nodig.
Veel sterkte ermee!

Elise

Meer weten over het HyperVen programma?