[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Pijn hier en dan HELLUPPP!!!

Gepost door Niek 
Niek
Pijn hier en dan HELLUPPP!!!
11 June 2005 12:57
He allemaal,

hebben jullie ook weleens dat je ineens een pijn in je rug bovenin voelt en dan gaat denken dat het je longen zijn omdat het ook pijn doet bij het inademen. Wordt daar zo moe van... wil niet negatief denken!! En als ik het benauwd heb denk ik gelijk dat ik stik.. (heb astma) en als ik iets in mijn keel voel denk ik dat ik niet meer kan slikken en als me verslik raak ik ook in paniek en als ik de douche sta word ik licht in mijn hoofd en dan denk ik dat ik ga flauwvallen....

......en als en als..en als AHHHHHHH vind dat zooooo erg... herkennen jullie dit?? Als dat toch eens weg was zou ik me veel minder druk maken!!!

Liefs
ik
Re: Pijn hier en dan HELLUPPP!!!
11 June 2005 14:13
ja die pijn in me bovenrug heb ik ook heel erg
Janne
Re: Pijn hier en dan HELLUPPP!!!
11 June 2005 17:28
hoi niek,

ja dat is nou net het nare van hyperventilatie. De lichamelijke dingen gaan je bang maken en door die angst krijg je weer meer klachten. Ik weet dat maar al te goed.
Probeer het toch te relativeren, je weet dat het door hyperventilatie komt en geen hartklachten,longen etc .


succes janne[:](Y)[/:]

katelijne
Re: Pijn hier en dan HELLUPPP!!!
13 June 2005 10:39
Hey Niek, vervelend, he? Ik word er ook zot van. Als ik mij redelijk voel, dan denk ik dat ik mij de volgende keer niet meer ga aanstellen omdat ik weet dat het hyperventilatie is. Totdat ik weer zoiets raars voel, dan raak ik in paniek. Het moest deze keer dit of dat zijn. Heeel vermoeiende gedachten.

Meer weten over het HyperVen programma?