[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Toch weer even Hypervennen

Gepost door Rainbow 
Toch weer even Hypervennen
23 September 2006 11:33
Hallo allemaal!

Daar ben ik weer, na een tijdje niet op het forum te zijn geweest. De reden: ik had niet of nauwelijks last meer van de chronische hyperventilatie! Het is een tijdje erg goed gegaan. Ik had totaal geen last meer van duizelingen of wat dan ook. Zelfs op het werk kon ik heel goed functioneren, niks aan de hand. Als het goed gaat, hou ik het forum wel bij, maar heb ik zelf niet zo de behoefte om iets te schrijven. Ik was té blij dat ik even NIET aan de chronische hyperventilatie hoefde te denken!

Maar gisteren kwamen er een paar duizeltjes terug en vandaag voel ik me licht in mijn hoofd. Dat vertrouwde (helaas o zo vertrouwd) gevoel is er weer: het niet aanwezig zijn. Blijkbaar heb ik nog steeds niet genoeg buffer om echt bijvoorbeeld maanden achtereen geen chronische hyperventilatie te hebben? Nou ja, ik ga maar gewoon weer beginnen met 2x5 sessies ofzo en dan merk ik vanzelf wel of het weer verdwijnt.

Ik weet sinds twee dagen dat ik op cursus moet in november: 5 dagen van 09.00-16.00 uur. Aan cursussen heb ik een hekel, want vorig jaar kreeg ik voor het eerst chronische hyperventilatie tijdens een cusrus. Ik heb me daar echt doorheen gesléépt...Hoewel het sindsdien STUKKEN BETER gaat en de chronische hyperventilatie soms dus zelfs echt weg is, ben ik toch weer een beetje benauwd: zou het wel goed gaan allemaal? Zou dit mee kunnen spelen bij de feit dat ik nu weer even dizzy ben?

Ik ben hoe dan ook blij dat ook ik weer weet hoe een leven zonder chronische hyperventilatie is! Dat is dus heeeerlijk he? Hopelijk komt er ooit een dag dat wij allemaal kunnen zeggen: chronische hyperventilatie, wat is dat?

Groetjes
Rainbow

Meer weten over het HyperVen programma?