[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Koolzuur in bloed laten meten?

Gepost door Rainbow 
Koolzuur in bloed laten meten?
24 November 2006 15:58
Hallo,

Ik heb een vraag over koolzuur. Ik heb begrepen dat je dat kunt laten meten in je bloed, net zoals je bijvoorbeeld kunt meten of je bloedarmoede hebt. Dat heb ik niet, maar dus wél chronische hyperventilatie. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat mijn koolzuur-waarde is, zodat ik kan vergelijken straks of de waarde, zoals je met HyperVen voor elkaar kunt krijgen, is gestegen...Waar kun je dat laten doen? Wat moet je dan vragen aan je huisarts, m.a.w. hoe heet zo'n test? Of zijn er ook andere manieren om dat te meten, je kunt immers ook zelf je bloeddruk meten...Ik ben benieuwd!

PS Ik bedoel mijn kooldioxide - is dat hetzelfde als koolzuur? [:]moody smiley[/:]

Groetjes van Rainbow
Re: Koolzuur in bloed laten meten?
25 November 2006 09:36
Hallo Rainbow,

Je kan de koolzuurspanning laten meten door middel van een bloedonderzoek. In de sectie medisch/onderzoek staan alle mogelijke onderzoeken die je kunt laten doen door een arts!


Hester
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?