[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

derealisatie

Gepost door Linda2 
derealisatie
01 December 2006 09:06
haai,
ik vroeg me eigenlijk af wie hier allemaal last van derealisatie heeft. dus dat alles zo onwerkelijk lijkt, net alsof je droomt? Zijn er ook mensen die dit net als ik 24 uur per dag hebben en dus het leven 1 grote droom lijkt. Bij mij is het zelfs zo dat ik me niet meer voor kan stellen hoe het is om klachtenvrij te zijn, ik herinner me van die tijd hiervoor ook bijna niks, lijkt net een ander leven.. ja klinkt allemaal lekker vaag maar dat is het ook wel..
maar goed als je deze klachten heb, hoe lang ben je al aan het HyperVennen en hoe lang duurt het voordat het ongeveer minder word.

groetjes linda
Joy
Re: derealisatie
01 December 2006 10:46
Hoi Linda,

Het gevoel van onwerkelijkheid is herkenbaar. Ik heb het bij vlagen, dat ik de dingen heel wazig beleef. Ik heb het alleen niet heel de tijd, maar vaak op momenten dat ik vermoeider ben. Het is in elk geval erg vervelend.

Ik HyperVen nu ongeveer 3 maanden en ik heb het gevoel dat ik minder onwerkelijkheidsgevoelens heb dan voorheen, dus ik ga er zeker vanuit dat HyperVen daar een positieve bijdrage aan levert.

Groet,

Joy

Meer weten over het HyperVen programma?