[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

De goede dagen worden toch steeds langer he?

Gepost door Rainbow 
Hallo,

Riep ik gisteren nog dat het prima ging en dat mijn scores eindelijk weer eens omhoog waren gegaan, voel ik me vandaag weer wat minder. Hoewel de duizelingen minder sterk aanwezig zijn dan normaal, zijn ze er vandaag wel weer. Gisteren en zondag ging het goed, zaterdag minder en donderdag en vrijdag goed. OK, echt helemaal klachtenvrij ben ik niet op die dagen, maar ik voel me toch wel 80-90% goed.

Na 1-2 goede dagen zak ik een dag later weer wat terug in de hyperventilatie. Maar het komt toch echt allemaal goed he? De 'goede' perioden worden toch steeds langer he? Graag reacties van mensen die dit herkennen en bij wie de goede perioden inderdaad toe zijn genomen.

Thanks.

Rainbow
Heej Rainbow,

HEEEEEEEL herkenbaar!!! Ik merk het ook, maar dat heb je vast weleens van me gelezen hier of daar. Ik merk ook dat er steeds meer goede dagen zijn en dat de “slechtere” dagen ook minder heftig zijn dan een tijd terug. We gaan dus vooruit en als ik jou zo`n bericht zie plaatsen dan gaat het echt een stuk beter met je, want zo positief heb ik jou nog niet gezien op dit forum!! Heel goed!!!

Positief denken dus en ja Rainbow, we komen er vanaf!!

Gr Joy
Hoi Joy,

Ja, ik volg jou ook en heb dat inderdaad gelezen. Dat je je opeens zwaar k. voelde toen je bijvoorbeeld met een groepje een weekend weg ging. Ik HyperVen sinds een week netjes 2x per dag (1x5 en 1x10) en ik DENK dat ik vooruit ga! Met babystapjes, maar toch...

Trouwens, het is niet altijd kommer en kwel met mij hoor. Ik heb hier ook eens verteld dat het heel goed met me ging en ik twee weken (!) klachtenvrij was en dat ik zelfs met de shuttletrein naar Londen ben geweest! Daarna zakte ik wat in, maar in de archieven ben ik ook weleens positief over mijn herstel hoor. [:]grinning smiley[/:]

Wij komen er inderdaad OOK vanaf!

Groetjes Rainbow

Meer weten over het HyperVen programma?