[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

hyperven en stress

Gepost door Shannon 
hyperven en stress
09 February 2007 13:57
heey allemaal,

kan het zijn dat door HyperVen er allemaal stress naar buiten komt die ik goed weggestopt had? Dus dat het allemaal vrij komt.

groetjes
Shannon
Re: hyperven en stress
09 February 2007 15:20
Dat gevoel had ik, vooral toen ik pas bezig was met HyperVen, ook heel duidelijk Shannon. Ik kon niet altijd benoemden wat er dan precies naar buiten kwam, maar het was net of er allemaal oude emoties aan de oppervlakte kwamen. Ik had zelfs een keer dat er iets gebeurde waar ik nogal emotioneel over was, maar ik vond dat ik me niet zo moest laten gaan, dus ik stopte het weg. De volgende dag ging ik HyperVennen, en tijdens de sessie kwam die hele gebeurtenis van de vorige dag weer omhoog, ik zat te huilen achter de computer... HyperVen maakt je dus wel heel eerlijk, of je wil of niet, je moet je emoties gewoon uiten [:]sad smiley(([/:]. Het zal natuurlijk ook wel zo zijn, dat je ademhaling juist een verkeerd patroon heeft ontwikkeld door al die weggestopte emoties...

Het is niet altijd leuk, en zeker niet gemakkelijk, maar toch wel een heel goed teken dat het er uit komt [:](Y)[/:]!

Groetjes, Marja
Re: hyperven en stress
12 February 2007 08:24
hoi Shannon,

Ik heb dat ook gehad, er kwamen tijdens het HyperVennen allerlei dingen naar boven en ik droomde 's nachts ook heel erg. Ik heb het toen ook gevraagd en hester gaf aan dat je dan stress aan het oplossen bent, dus het zou heel goed kunnen dat dat bij jou ook het geval is.

succes!

groetjes martine
Re: hyperven en stress
12 February 2007 11:09
ja, ik denk het zeker. ik voel me op dit moment echt heel slecht[:]sad smiley(([/:] ik kan ook helemaal niet goed slapen.

Meer weten over het HyperVen programma?