[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Daar gaan we weer...

Gepost door Griet 
Daar gaan we weer...
16 March 2007 09:13
Hallo,

Vandaag heb ik dus weer een enorme rotdag... Het zal er al een paar dagen aan te komen: duizelig, hoesten (zo'n vervelend kuchje), hartkloppingen. Gisterenavond zat ik rustig in de zetel toen ik plots begon te gloeien. Het leek alsof heel mijn bovenlichaam hitte produceerde, mijn hart begon sneller te slaan, mijn hoofd werd wattig en mijn zicht wazig. Ik ben dan maar snel in mijn bed gaan liggen en gelukkig ben ik ook snel in slaap gevallen. Vanmorgen werd ik wakker met stijve spieren en een ijl gevoel in mijn hoofd. Ik heb ook zo'n vervelend gevoel in mijn keel waardoor ik steeds enorm moet hoesten. Op mijn fiets naar het werk daarnet moest ik alle mogelijke moeite doen om overeind te blijven en nergens op te rijden. En nu zit ik hier gespannen als een veer aan mijn bureau en moet ik tot overmaat van ramp straks geïnterviewd worden door een auditor.[:]sad smiley[/:] Gelukkig had ik deze namiddag al een half dagje verlof ingepland. Dus toch nog iets om vandaag naar uit te kijken...

Alleszins wens ik jullie wel een fijne dag en alvast een prettig en ontspannen weekend!

Groetjes,
Griet

Re: Daar gaan we weer...
16 March 2007 10:30
Hoi Griet,

Balen zeg, dat het weer niet lekker gaat. En dan moet je ook nog geïnterviewd worden. Hoop dat je klachten tijdens het interview wat minder zijn.
Heb je enig idee waar je klachten nu opeens weer vandaan komen? Misschien van te voren toch al wat druk gemaakt voor dat interview? Als je weet waar het door komt kan het misschien helpen om wat makkelijker positief te blijven denken. Tenminste bij mij scheelt dat vaak.

Ik heb zelf sinds dinsdag ook weer veel hyperventilatie. Bij komt dat doordat ik te moe ben geworden. Mijn zoontje is vaak ziek (nu dus ook weer). Hij is pas bij de kinderarts geweest en ze denken dat hij kinkhoest heeft gehad. De verschijnselen daarvan kan hij wel een jaar houden. Dat betekent dus een jaar lang vaak periodes met veel hoesten en dan vooral 's nachts. Daardoor moet ik er 's nachts steeds uit en wordt daardoor te moe. Op momenten dat ik te moe ben, heb ik altijd heel veel last van hyperventilatie. Als ik weer uitgerust ben, heb ik veel minder klachten. Doordat ik een beetje weet waardoor het komt, lukt het me beter om positief te blijven denken. Nu maar hopen dat het hoesten weer snel wat minder wordt zodat ik weer lekker kan slapen. En minder HyperVentileren.

Griet, ik wens je heel veel succes met je interview [:](Y)[/:]. En geniet lekker van je vrije middag, hopelijk zonder hyperventilatie zodat je er ook echt van kunt genieten[:]smiling smiley[/:].

Groetjes,
Danielle

Re: Daar gaan we weer...
16 March 2007 11:23
Hallo
Ik heb helaas ook weer een mindere dag vandaag,ging een paar dagen goed.
Nu weer een rotgevoel in mijn hoofd,dus word je weer bang.Ik snap je helemaal,
helaas krijg je na een paar goeie dagen weer slechte dagen.Ik hoop voor je dat je je vanmiddag weer beter gaat voelen, rustig aan en een prettig weekend.
Groetjes Stephanie

Meer weten over het HyperVen programma?