[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

voortdurend klachten

Gepost door Griet 
voortdurend klachten
12 April 2007 09:37
Hallo,

Nog een berichtje van mij... [:]smiling smiley[/:]. De laatste dagen heb ik weer veel last van allerlei vage (en soms iets minder vage) klachten. Dinsdag bijvoorbeeld had ik gevoelloze, slappe en tintelende voeten/benen. Gisterenmorgen was ik erg misselijk en slap. Tegen de middag was dat echter voorbij en voelde ik mij redelijk ok. Ik ging toen met de hond wandelen en spelen en toen werd ik extreem duizelig. Vanmorgen ben ik ook duizelig, heb ik een tintelend gezicht en handen en last van hartoverslagen. Vooral op momenten dat iemand mij aanspreekt op mijn werk, lijkt het alsof ik een kleine 'kortsluiting' krijg in mijn hoofd. Ik word dan zo eventjes heel licht, alsof ik wegzweef, ik krijg het warm, mijn hart slaat over en ik begin te duizelen. Sosm word ik gek van het feit dat ik voortdurend klachten heb. Er zijn echt weinig momenten dat ik mij eens echt goed voel. Vreselijk gewoon. Ik vraag mij altijd af: wat doe ik dan anders op de momenten dat ik mij wel goed voel? Wanneer beginnen die symptomen en waarom? Ik ben mij namelijk niet altijd bewust van het feit dat ik gestresseerd ben. En toch is het er telkens opnieuw...[:]sad smiley[/:]

Groetjes,
Griet
Re: voortdurend klachten
13 April 2007 11:04
Hoi Griet,

Wat vervelend dat je je zo voelt. Ik kan me herinneren dat jij nog niet HyperVent he? Is het toch niet een idee om te beginnen? Je bent toch bang dat je klachten verergeren? Nou, dat was bij mij wel, maar dat HOEFT niet zo te zijn hoor. Ik merk toch dat ik door te HyperVennen steeds wat betere dagen heb. Misschien moet je het toch overwegen? Je kunt je er alleen maar beter door voelen uiteindelijk! Gewoon doen zou ik zeggen! Hopelijk gaat het nu al wat beter. Ik heb een paar goede dagen gehad, maar voel me een pietsje duizelig nu ik achter de computer zit. Ik ga er dus maar gauw vanaf. naar buiten!

Groetjes Rainbow
Re: voortdurend klachten
13 April 2007 11:12
ja, ik herken dit wel... Weet je, maar als je HyperVent, dan weet je dat de klachten wat erger worden en als je daar rekening mee houdt, dan valt het altijd weer wat mee. Dan kun je gewoon zeggen: oke, de komende dagen worden mijn klachten wat erger, daar houd ik rekening mee en ik doe rustiger aan. Zo los ik dat op... ik heb het tot nu toe allemaal over me heen laten komen... ik baal wel als ik opeens weer klachten krijg, maar ik stel mezelf gerust: nog eventjes.... en dan voel ik me stukken beter!![:]smiling smiley[/:] positiviteit helpt!!

Meer weten over het HyperVen programma?