[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

alles heel wazig!!

Gepost door Marten 
alles heel wazig!!
26 May 2007 15:53
Hallo Allemaal,

Ik ben weer een tijdje weggeweest omdat ik heel druk ben geweest met verbouwing aan mijn huis ,Ik ben een toen ook begonnen aan HyperVen en heb dit een paar weken volgehouden en ben weer gestopt.(stom)maar mijn bedoeling is voor dit weer helemaal op te pakken en opnieuw te beginnen met de therapie.
Maar ik wilde gewoon iets kwijt wat me vandaag is overkomen.
Ik heb nu ongeveer 11 jaar chronische hyperventilatie en heb in al die jaren vanalles gevoeld steeds weer nieuwe symptonen en kon daar de laatste jaren goed mee overweg.
Nou ik was vandaag onderweg zat in de auto (reed niet zelf)en opeens zag ik alles dubbel en wazig en troebel van kortbij of veraf,ik kon me niet meer concentreren voor iets helder te zien,dit duurde ongeveer een half uur en daarna zag ik constant zwart/witte vlekken op en af schommelen in mijn zichtsveld dit duurde een 15minuten.
Nou jullie kunnen me geloven ik dacht dit is het begin van het witte licht ik raakte helemaal in paniek omdat ik dit eerder nooit heb meegemaakt,ik ben normaal altijd wel een beetje dol in mijn hoofd en oorsuizen enz.
Ik hoop dat iemand dit probleem kent want ik begin me weer vanalles in mijn hoofd te halen van allerlei ziektes.

Groetjes Marten
Re: alles heel wazig!!
26 May 2007 18:07
Hoi Marten,

Dat dubbelzien, vlekken in je gezichtsveld etcetera. heb ik wel regelmatig gelezen i.v.m. hyperventilatie.
Je zult er hier op het forum ook beslist iets over kunnen lezen. Het zal wel even zoeken geblazen zijn.
Ikzelf heb dit gelukkig nog nooit gehad! Ik zou er in elk geval ook flink van ondersteboven zijn. Net zoals overigens die enorme duizeligheid waarvan sommigen op dit forum erg veel last hebben!
Hopelijk krijg je genoeg reacties zodat je weet dat het erbij hoort.
Reden genoeg om maar weer te beginnen met het oefenen........
Tja, zo'n verbouwing brengt natuurlijk een hoop gedoe met zich mee. Dan staat je hoofd misschien niet naar HyperVennen. Maar na deze ervaring kan ik me voorstellen dat je weer voldoende discipline aan de dag kunt leggen.
Veel succes met de herstart enne...., doorzetten, he?!

Groetjes Helma

Meer weten over het HyperVen programma?