[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

meer duizelingen

Gepost door Miranda 
meer duizelingen
12 June 2007 13:28
Hallo,

Ik oefen nu aanstaande vrijdag al 3 maanden.
nu moet ik zeggen dat het over het algemeen een heel stuk beter gaat.
Heb ook al heel veel dagen gehad dat ik nagenoeg geen klachten had.

Maar zinds kort HyperVen ik zonder tijdens het HyperVennen iets anders te doen(op het internet surfen of zo iets) nu gaan mijn scores wel omhoog maar voel dat ik nu meer gespannnen bezig ben en misschien daardoor meer last heb van mijn armspieren en meer last van mijn nek met als gevolg spanningshoofdpijn.

Nu gaan mijn scores dus wel omhoog en slaap ik de laatste dagen wel een stuk beter ( dit vind ik wel raar..... had verwacht door de toegenomen klachten dat dit ook minder zou gaan..... maar slaap veel dieper na mijn idee)

Heb het idee dat elke keer als mijn scores hoger worden ik dan ook meer last van duizelingen krijg.....komt dit nu doordat mijn ademcentrum weer in balans moet komen of zo iets???

Ik hoop dat iemand van HyperVen of iemand anders mij hier een antwoord op kan geven.

Alvast bedankt[:]smiling smiley[/:]

Re: meer duizelingen
13 June 2007 15:19
Hallo Miranda,

We zien vaak dat als ons ademcentrum zich in gaat stellen op een nieuwe waarde dit tijdelijk klachten kan geven. Dit zijn meer aanpassingsklachten. Als het te erg wordt stop dan een paar dagen of doseer de trails. Het is belangrijk om je lichaam ook de tijd te geven om te wennen aan de nieuwe situatie, het gaat gewoon te snel. Ik heb hier zelf ook heel veel last van gehad en tijdelijke rustpauzes hebben mij enorm geholpen!

groet,
Hester

HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie. [/]

Meer weten over het HyperVen programma?