[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Hoofdpijn!!

Gepost door Pia3 
Hoofdpijn!!
31 January 2008 17:24
Ik lees heel veel over hoofdpijn hier.Maar ik heb hoofdpijn op die bovenkant.Net in het center.Meestal is het een drukke gevoel.Kent iemand dit? Maar gellukig niks gevonden.Ik maak me heel veel zorgen.Ik voel dat straks gaat iets helemaal fout in mijn hersen of zo

Graar een reactie als iemand dit kent!!!

Pia
Re: Hoofdpijn!!
31 January 2008 21:16
hallo Pia,

Als je iets niet vertrouwt, gewoon even langs je huisarts gaan om dingen uit te sluien, kan nooit kwaad. Ik zelf heb helaas erg veel hoofdpijnm, in alle soorten en maten. Ik ben groot afnemer van de advil, pfffff. Bij mij wordt het veroorzaken/'>oorzaakt door vastzittende nekspieren en aanhechtingen, als gevolg van de chronische hyperventilatie, of mede doro de chronische hyperventilatie, hoe je het noemen wilt.

Ik heb veel baat bij fysio, zij masseert alles los elke week, misschien proberen waard??
Re: Hoofdpijn!!
02 February 2008 22:02
Hoi Suzanne,

Ik ben een jaar geleden naar de doktor geweest.MRI was gedaan maar gellukig niks gevonden.Maar mijn hoofdpijn is heel raar.Ik heb zo'n pijn nooit gehad.Darom maak ik mij zorgen over. Het is op paar puntjes bovenkant van mijn hoofd.

Pia
Re: Hoofdpijn!!
03 February 2008 16:01
hoi pia,

Ik herken het wel hoor, heb al zolang en veel hoofdpijn gehad, bah.
Ik ben afgelopen vrijdag bij fysio heel lekker gemasseerd op mijn hoofd, en ik werd zaterdag voor het eerst sinds maanden hoofdpijnvrij wakker...wist niet wat me overkwam. Nu, zondag 16.00 uur, voel ik het in hele lichte mate opkomen. Misschien toch overdenken waard om eens langs fysio te gaan, want als je nek of schouderspieren vat zitten, kun je daar mega hoofdpijn van hebben....[:]sad smiley([/:]
Re: Hoofdpijn!!
03 February 2008 17:32
Hoi,

Ik ben al naar fysio geweest bijna 2 jaar geleden.Ik weet niet zeker als dat heeft echt geholpen of niet.Wat vind ik wel raar is dat ik krijg hofdpijn op mijn bovenkant van mijn hoofd.Vroeger kreeg ik altijd op die zij kanten.

De doktor zegt nog steeds dat die spieren loppt zo en ik heb overlasten spieren daar.

Pia
Re: Hoofdpijn!!
04 February 2008 18:15
Hai Pia,

Ook ik herken jouw hoofdpijn.
Ik ben zelfs een keer naar de huisartsenpost geweest van het ziekenhuis, omdat ik het gevoel had dat mijn hoofd zou exploderen.
Zij zeiden toen dat ik migraine had en ik kreeg zware pijnstillers mee, maar die haalde alleen het topje van de pijn weg.
Toen ik ging HyperVennen had ik me bij mijn hoofdpijn neergelegd en ik associeerde het ook niet bij hyperventilatie, want daar was het gewoon te erg voor.

Het gekke was dat toen ik ongeveer 5 maanden HyperVende, 2 x per dag, mijn hoofdpijn wegbleef. Ik was echt stomverbaasd, maar ook dolgelukkig. Ik had echt dat verband niet met elkaar gelegd, maar in mijn geval was het echt zo.

Toendertijd begon mijn hoofdpijn rechtsachter en trok naar voren. Alleen aan de rechterkant. Later had ik het aan de bovenkant. Net zoals jij beschrijft.

Na het slikken van weet ik veel hoeveel zware pijnstillers heeft zoiets "simpels" als HyperVen mij er "per ongeluk" vanaf geholpen.

Schijnbaar hoorde de hoofdpijn ook bij mijn lange lijst van hyperventilatieklachten. [:]grinning smiley[/:]

Liefs van Ellen
Re: Hoofdpijn!!
08 February 2008 16:42
Hallo,
Ja hoor ik herken het ook ,heb een tijdje geen last gehad maar nu zit het inderdaad bij mij ook in het hoofd vooral bij de slapen een soort druk ,en de oren knijpen bij mij ook wel es dicht en ineens dan een piep in de oren ,het is bij mij niet een hele erge pijn ofzo maar het is wel aanwezig en het voelt af en toe vooral als je ligt of je hoofd uitelkaar wil spatten ,ik lees hier dat sommige veel baat hebben bij de fysio ,misschien het overwegen waard . Heb je ook wel es last van een brok in de keel gevoel ,is ook zo vreemd ,de ene dag zit het er en de andere dag is het weer weg.Een raar iets dat chronische hyperventilatie, en iedereen heeft het weer op een andere manier . Af en toe zit ik es op het forum te snuffelen ,en word ik weer wat rustiger als ik alle klachten lees , dan denk ik weer het hoort er gewoon bij ,en gaat wel weer over ooit.
Groetjes Roelie
Re: Hoofdpijn!!
08 February 2008 20:13
Hoi Roelie,

Brok in de keel klacht ken ik heel goed.Ik had vroeger ook toen ik zenuwachtig was!!Maar nu weet ik!!!

Pia

Meer weten over het HyperVen programma?