[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

zou graag terug roken

Gepost door Nasi 
zou graag terug roken
10 April 2008 01:07
ja raar onderwerp mischien maar

Toen ik eind januarie mn eerste kennismaking met hyperventilatie kreeg en in het ziekenhuis belandde was ook de laatste dag dat ik een sigaret had gerookt.

Toen was ik te beroerd fysisch en mentaal om zelfs maar aan roken te denken, maar met elke dag die voorbij gaat en elke dag waarop ik me beter en beter voel, begin ik terug die drang te krijgen om een sigaret te roken.

Van mn familiekring hebben ze me altijd gemotiveerd om van de sigaretten te blijven vermits ik het al 2 weken zonder deed, (wat dan 3 , 4 enzovoorts tot deze week erbij ongeveer 10 weken maakt)

Soms denk ik , mischien helpt het ook tegen hyperventilatie door een beetje zuurstof die ik inadem het afbreekt zodat ik msichien minder last van ervaar.(waarschijnlijk is dit het nicotineduiveltje in mn hoofd die me een excuus geeft om te roken .. [:]smiling smiley)[/:]

Mensen hier die chronische hyperventilatie hebben en roken ?

Ben 32 nu, rookte sinds mijn 12 een pakje per dag
Re: zou graag terug roken
10 April 2008 13:57
Hai Nasi,

Ja daar snijd je een onderwerp aan.

Ik rook ook. Vanaf mijn 15e jaar. Ben nu 44 [:]grinning smiley[/:]
Ik heb het roken nooit kunnen laten. Ik rook nu ongeveer 15 shagjes per dag.
Ik heb het HyperVenprogramma al rokend door gewerkt. [:]winking smiley[/:]

Roken geeft mij rust..................maar ook ik weet wel dat ik het beter kan laten. Niet zo zeer voor de chronische hyperventilatie, maar meer voor het gewone gezondheidsaspect.
Re: zou graag terug roken
10 April 2008 14:35
het is toch zo moeilijk hé eraf te blijven [:]winking smiley[/:]
Re: zou graag terug roken
10 April 2008 17:59
Het gaat over roken.Wat verbaasd mij nog steeds is dat ik heb nooit gerookt.Maar ik heb zoveel last van chronische hyperventilatie?Hoe kan dat? Mijn longarts was ook een beetje verbaasd daarover.Kan iemand dat uitleggen??

Pia
Re: zou graag terug roken
10 April 2008 18:00
Ik denk dat je veronderstelling verkeerd is als je denkt dat meeste rokers chronische hyperventilatie ontwikkelen hoor. Voor het hoe en waarom , daar is raden naar (bij mij althans)

Meer weten over het HyperVen programma?