[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

veel klachten na 6 weken hypervennen

Gepost door Jeroen4 
hallo even een vraag ben 6 weken geleden begonnen met HyperVennen ging erg goed goed maar sinds de laatste week zijn mijn klachten ernorm toe genomen word enorm depressief en kan niks hebben van mijn kids en omgeving weet er iemand wat ik kan doen hen mijn trials al gehalveerd

jeroen
Ha Jeroen, zo gaat het bij mij ook. De stichting adviseerde mij toen, om even een paar dagen rust te nemen en helemaal niet te HyperVennen. Je lichaam krijgt dan even de tijd om te wennen aan de nieuwe zuurgraad.

Ik knap dan altijd heel snel weer op. Ik HyperVen nu al vanaf december en ik kan nog steeds geen weken HyperVennen achter elkaar. Iedere keer verergert alles.

Ben nu vorige week begonnnen met het slikken van brainmood, een natuurlijke antidepressiva. Misschien heb ik er toch iets bij nodig, het lijkt erop, dat mijn lichaam het met alleen HyperVennen niet gaat redden.

Als ik jouw was, zou ik even een paar dagen rust nemen, je merkt snel genoeg of dit de boodoener was.

Succes!

Groetjes Sandra.
dank je wel sandra helpt de brainmood jou goed heb wel eens sintjanskruid geslikt maar dat helpte mij niks kun je het gewoon kopen bij een reformhuis heb je wel minder klachten met HyperVennen en het gebruik van brainmood
groetjes jeroen
hallo jeroen,

wat vervelend, maar wat herkenbaar ook. Ik heb ook echt en periode gehad dat ik niks kon hebben van de kindjes, ik heb me zooooo schuldig gevoeld, en heel wat tranen gelaten.

Nog kan isk oms uit het niets geirriteerd zijn, maar het zijn nu meer uitzonderingen als gewoonte!!

Ook ik slik brain-mood. Ik had het idee dat ik AD medicijnen nodig had, en ben daarom aan dit begonnen, bij mij werkt he wel goed ook!


zie het als herstel, en weet dat je op de goede weg bent, hoe moeilijk het ook is!!
i kweet niet hoe oud je kinderen zijn, maar als ze wat ouder zijn, probeer ze uitteleggen dat het niet aan hun ligt!! en geniet van de momenten dat het wel geod gaat!

kop op hoor, we slepen je erdoorheen!!
Hai Jeroen, ik heb het middel bij Seets en Graas, net als Suzanne.
Ik kan nog niet zeggen, dat ik me stukken beter voel, maar dat kan ook niet na een week lijkt me, toch?
Van de week had ik wel een paar goede dagen, gisteren was weer helemaal pet, maar ik heb wel goed geslapen deze week en was ik ook niet zo moe. Maar dat is geen echte graadmeter, want ik heb zovaak een paar redelijke dagen en dan is ineens is het weer mis.

Gisteren was ik de hele dag afwezig en moest ik de hele dag weer zuchten, dus ik stop gewoon even een dagje met HyperVennen en pak ik het morgen weer op. Misschien is dat wel helemaal niet goed hoor, maar het voelt voor mij goed zo.

Suzan, hoe snel ging jij je rustiger voelen na het slikken en wanneer ben je er 2 gaan slikken?


Groetjes Sandra.
hoi sandra

na een wek ben ik overgestapt op 2 tabletten, en na die week op 3 tabletten per dag. Ik begin het resultaat na een week of 3 echt te merken, dus na de eerste week 3 tabletten zeg maar.

Ik merkte het omdat ik ineens weer goed sliep, dat was het eerste teken. Het sluipt erin zeg maar, langzaam maar zeker krijg ik meer energoe, zin in dingen, geen paniekaanvallen meer, het gaat gelijdelijk aan.

het haalt mijn klachten als licht in mijn hoofd helaas niet weg, maar ok, daarvoor blijf ik HyperVennen!!
Hi Jeroen,

Het herstel verloopt helaas met ups en downs. Lastig is dat he! Maar op een gegeven moment merk je dat er meer ups dan downs komen en je langzaam maar zeker aan het herstellen bent. Ik ben er ook nog niet, maar vergeleken met vorig jaar kan ik alweer zo veel meer!! Ik had inderdaad ook hetzelfde met mijn kinderen, kon niks van ze hebben, maar ook dat is al een heel eind verbeterd.

Zet door hoor[:]grinning smiley[/:]

Carola

Meer weten over het HyperVen programma?