[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

gaat weer slechter

Gepost door Martine3 
gaat weer slechter
15 June 2008 10:46
Hai allemaal, ik ben niet zo'n actief gebruiker van het forum maar lees wel altijd jullie berichtjes winking smiley

Het ging een poosje beter met me, nog steeds niet helemaal gezond maar t ging de goede kant op, nu heb ik sinds een paar dagen weer vreselijke hartkloppingen, heel mn lijf doet zeer van de spierpijn. Ook heb ik (altijd eigelijk) een soort van sneeuwbeeld zoals dat van de tv.. herkent iemand dit? Ik heb dit al heel erg lang, kan me herrinneren dat ik het heeeel erg lang geleden al eens tegn mn moeder had verteld, ik denk dat ik een jaar of 10 was. Ben bij de arts geweest maar die wappert het een beetje weg, hij heeft het over vuiltjes in mn oog enz, terwijl het dat gewoon niet is, ik weet hoe het is als je van die warte vuiltjes langs je oog ziet zweven... hij neemt me gewoon niet serieus..

anyway behalve bovenstaande klachten, heb ik ook regelmatig van die spierschokken als ik in bed lig, echt zo raar.. of als ik inslaap heb ik soms het gevoel dat ik val, mn hart maakt op zo'n moment overtoeren en ik heb het gevoel alsof er een olifant op mn borst zit!! Ik merk ook dat ik heel erg sterk op ''slecht'' eten reageer, zolang ik gezond eet en drink dan heb ik de minste klachten, is dat bij jullie ook zo? En natuurlijk is dit nog niet alles winking smiley regelmatig heb ik kramp in mn voeten, ik denk zelf dat dat ook met ontlading te maken heeft. Ik ga van volgende week donderdag naar de psycholoog, en ik loop bij een haptonoom, hoop maar dat het nu echt gaat verbeteren... loop zoals velen van jullie al ruim een jaar met klachen, begonnen na een turbulent leven vol drugs, drank en veeeel stress.. Nu ik alles weer op een rijtje heb, gaat het mis!!!

Veel suc6 iedereen!!

Moest het ff kwijt hoor

groetjes martine
Re: gaat weer slechter
15 June 2008 16:18
hoi martine, ik heb ook zo een reactie op ongezond eten.
Ik drink geen cafeine houdende dranken sinds mn eerste aanval. Maar als ik een vettige maatlijd of zo eet, voel ik het een half uur later zeker. symptomen worden iets erger voor een tijdje.
veel sterkte
Re: gaat weer slechter
18 June 2008 22:01
Hoi Martine

Nou je bent het kwijt winking smiley
Sneeuwbeeld herken ik niet, wel zwart ding in mijn oog wat beweegt.
Gaat nooit meer weg volgens de oogarts.
Ik heb het ook nog nooit ergens gelezen.. sneeuwbeeld bedoel ik.
Als jij tenminste dat beeld met al die sterretjes bedoelt.

De rest herken ik wel alles zo'n beetje, dus veel nieuws onder de zon heb ik
niet, maar wilde je even succes wensen bij de psycholoog!

groetjes Vlinder

Meer weten over het HyperVen programma?