[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Autorijden

Gepost door Dennis 
Autorijden
26 June 2008 21:09
Hey iedereen,

Ik vroeg mij af hoe diegenen met een auto het rijden ervaren?
Ikzelf heb afentoe, de veel genoemde "schokken" in combinatie met lichte paniek onder het autorijden.
Aangezien ik beroeps-chauffeur ben, en zo'n 400 km per dag rijdt, vroeg ik mij af of dit alleen in vermoeiende omstandigheden voorkwam, zoals bij mij in dit geval.

mvg,

Dennis.
Re: Autorijden
27 June 2008 14:15
hallo dennis

ik heb een aantal; keren een flinke paniekaanval in de auto gehad, en sinds september rijd ik geen auto meer, durf het niet meer. Komt wel weer, maar zal mijn laatste stap zijn.

Uitgerust zijn is sowieso beter als je chronische hyperventilatie hebt, ik heb veekl minder last als ik goed uitgerust ben!
Re: Autorijden
27 June 2008 17:06
Ik heb moeite gehad met snelheden.
Snelwegen vond ik dus maar niks.
Stad rijden was voor mij geen probleem.
Maar hele erge drukte daarentegen weer wel.
Gompie........wat was dat gecompliceerd [:]winking smiley[/:]
Re: Autorijden
27 June 2008 22:08
autorijden vind ik dan weer ontspannend. Heb er totaal geen problemen mee.Wel maakt het me nogal snel moe als ik veel rijd.
Re: Autorijden
28 June 2008 09:11
In de heftigste periode, waren ook stadsritjes moeilijk. Het rijden gek genoeg niet, maar wel het stilstaan voor de stoplichten en de brug. Dan ging ik helemaal wiebelen van binnen.

De snelweg was ook lastig, was heel bang dat ik het zou krijgen, maar het vervelends vond ik dat onwerkelijke gevoel. Zo onzeker, dat ik dat niet meer deed, kleine afstanden wel, maar niet alleen 100 km.

En dat gaat nu steeds beter, ga gewoon naar cursus alleen, een half uur snelweg, heerlijk voelt dat. Een geweldige overwinning, het geeft zelfvertrouwen, dat je lichaam soms toch doet wat jij wil.

Want dat is het moeilijke soms, je lichaam doet andere dingen, die jij wilt. Geen controle meer over de zaken hebben, niets kunnen plannen (ik doe het wel), je weet nooit hoe je je voelt op dat moment.

Groetjes Sandra.

Meer weten over het HyperVen programma?