[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

geen honger

Gepost door Jurgen 
geen honger
14 August 2008 20:14
ik ben me de laatste tijd erg druk aan het maken oover van alles kan daardoor door de stress en angst ook je eetlust verdwijnen?
Re: geen honger
14 August 2008 20:55
Hoi Jurgen

je heeft zelf al het antwoord.Als je je overaal druk om maakt,kan je eetlust wel verminderen.Probeer toch goed te eten,het is wel belangrijk dat je niet nog meer in negatieve spiraal raakt.Mijn man heeft dezelfde klachten gehad en ja hoor,hij is ook een hypohoder,dus ik heb het van dichtbij meegemaakt.Uitendelijk viel het best mee,hij heeft spastische darm.Niet te veel op internet lezen[:]![/:]want dan heb je van ales.
Gr.Dragana
Re: geen honger
15 August 2008 06:57
ja maar ik heb altijd een gevoelige plek als ik links druk als ik ervanaf blijf heb ik nergens last van ik heb geen eetlust enzo maar ik heb ook geen krampen of buikpijn maar wel al een paar weken diarree kan het dan toch een spastische darm zijn of door spanning komen?
Re: geen honger
15 August 2008 09:07
Hai Jurgen,

Dat kan allebei. Bij mij gebeurt dat door de spanning en mijn man heeft een spastische darm en die heeft daar ook last van.

Lieve Jurgen, je bent zo druk met bang zijn dat je vergeet te leven. Heb je al een afspraak met een psycholoog gemaakt?
Doe dat nou joh, want echt.......................je leven zal heel wat leuker worden als je straks van die angst af bent.

Knuf van Ellen
Re: geen honger
15 August 2008 09:58
iik sluit mij aan bij ellen,
een goede therapie die wellicht kan helpen ( mits je daar achter staat natuurlijk )is hypnotherapie ,als je ziektenvrees hebt is dit een goede oplossing aangezien er weinig goede therapie voor is omdat het een hardnekkige ziekte is, alleen kom je hier niet uit helaas want eerst is er dit en vervolgens komt er weer wat anders waar je je druk om maakt,wij kunnen je proberen je gerust te stellen maar dit is altijd maar tijdelijk.
echt ga er wat mee doen want je vergooit zo je leventje ,succes .
Re: geen honger
15 August 2008 10:03
Hoi Jurgen,

Ben je wel begonnen met de HyperVen ook?

Groetjes,
Claudia
Re: geen honger
15 August 2008 12:51
ik heb net de uitslag van het ontlastingonderzoek gehad ze hebben niks kunnen vinden geen bacterie dus waar komt die diarree van ik heb ook zo'n pijn als ik op mijn linkerbuik druk ik ben nu zo bang voor de bloeduitslag omdat ik ook wat kilo's ben afgevallen ik denk nu aan het ergste ik kan niet meer
Re: geen honger
15 August 2008 13:14
jurgen ...
als je ontlastingonderzoek goed is hoef je je geen zorgen te maken vertrouw er nu maar op.. als je iets hebt vinden ze dat. je lichaam staat helemaal stijf van de stress met alle gevolgen van dien...
wat te denken van mensen die stress hebben daar slaat het het meest op het maag darm stelsel. dus ook zo nu bij jou. en hoe dat zich uit is bij ieder mens verschillend .als je nagaat heb jij ook al van alle soort klachten gehad,ze komen en gaan dat is het circeltje waar jij je in bevind,de oorzaken/'>oorzaak moet je aanpakken pas dan kan je vooruitgang gaan boeken. pak je psychische problemen aan .
liefs ageet en maak je geen zorgen komt allemaal goed .[:](Y)[/:]
Re: geen honger
15 August 2008 13:28
ik ben zo bang voor darmk.... want in de ontlasting kunnen ze dat niet zien ik krijg maandag de bloeduitslag ben deze week 3 kilo afgevallen en ik maak me druk op de pijn als ik links on mijn onderbuik druk ik denk aan een tumor ik weet het niet meer kun je aan een stuk 4 weken diarree hebben dorr stress en angst? met slijm?
Re: geen honger
15 August 2008 16:19
Ja Jurgen dat kan zeker wel.

Lees goed wat de mensen aan je schrijven, dat is heel belangrijk, want je bent in je hoofd rondjes aan het draaien met steeds dezelfde gedachten.

Probeer dit te doorbreken, door goed te lezen en het tot je door te laten dringen.

Meer weten over het HyperVen programma?