[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

terug van vakantie

Gepost door Claudia1 
terug van vakantie
03 September 2008 12:19
Hallo lieve allemaal,

Ik ben weer terug van vakantie!
Het was heerlijk, het ging eigenlijk best wel harstikke goed.
Af en toe ´s avonds beetje raar gevoel in hoofd bij het eten, maar dan nam ik gewoon 2 drankjes (ontspant he haha) en dan ging het de hele avond goed. Ben maar 1 avond echt niet lekker geweest en toen ben ik vroeg naar bed gegaan. En 1x overdag duizelig en hartkloppingen, maar dat was mijn eigen schuld omdat ik toen gewoon tot laat ben doorgegaan en iets teveel alcohol.

Nou ja, klachten vrij kan je de vakantie niet noemen, ook paar dagen zo´n gevoel. Ik weet niet of iemand dat herkent, dat je kiezen niet meer op elkaar passen en alsof je te veel tanden in je mond hebt. Maar ik heb het gewoon allemaal een beetje genegeerd en het was allemaal goed te doen. Geen rare angst of paniekaanvallen dus, harstikke goed!

Wel verkouden teruggekomen, zere oren in het vliegtuig en veel hoesten.
Heb op vakantie nog geprobeerd te HyperVennen, maar 30 graden´snachts en 40 overdag, mijn scores daalden van de 85 in NL naar de 50 daar, heb het maar opgegeven. Vanmorgen weer begonnen, haalde weer rond de 80, dus harstikke goed. Het bewijs dat je best 2 weken niet kan HyperVennen.

Nu bijkomen van de vakantie, ik merk het wel. Slechte nacht, steeds wakker met raar gevoel in mijn hoofd en overdag weer wat duizelig. Maar het was het wel waard en het zal na een paar dagen heus wel weer beter gaan.

Ben benieuwd hoe het met jullie allemaal gaat! Enne, Ellen, gefeliciteerd met je baantje! Harstikke leuk, volgens mij ben je wel inderdaad de aangewezen persoon hoor! Succes!

Veel liefs!
Claudia (een hele bruine, dat wel)

Meer weten over het HyperVen programma?