[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

verkouden!!

Gepost door Pia3 
verkouden!!
23 October 2008 10:14
Ik ben heel erg verkouden.Is er dan wel zin om te oefenen?Ik baal echt want nu moet ik weer mond adamen.Beide neus zijn helemaal dicht.

Alvast bedankt!!!

Grtn,
Pia



Bericht bewerkt (23-10-2008 11:24)
Re: verkouden!!
23 October 2008 11:25
Hoi Pia,

Ik was enkele weken geleden ook erg verkouden. M'n scores zakten van 50-60 naar 20 omdat ik telkens kriebelhoest enzo kreeg. Ik heb toen enkele dagen pauze ingelast en daarna hervat. M'n score was daarna terug 50-60.
Nu heb ik opnieuw een lichte verkoudheid maar niet zo erg dat ik niet kan oefenen. Ik zie wel dat m'n scores een stukje lager zijn en ik ook wat vermoeid ben, maar als het niet erger wordt, oefen ik verder.
Ik hoop alvast dat je verkoudheid vlug over is. Misschien toch enkele dagen niet HyperVennen om daarna weer een frisse start te nemen[:]smiling smiley[/:]
Ik wens je alvast veel beterschap toe!

Groetjes,
Hannelore

Re: verkouden!!
24 October 2008 17:27
Hoi,

Ik had een paar dagen ngeen oefening gedaan.Ik heb heel erg terugval gekregen.Heel erg afwezigheidgevoel en stijve spieren(tong en rond mijn ogen).

Hoe komt dat ik een terugval heb gekregen terwijl anderen niet??

Grtjes,
Pia
Re: verkouden!!
24 October 2008 18:37
Hoi Pia,

Ik heb ook een terugval gehad nadat ik griep heb gehad verleden week. Ik heb toen ook 5 dagen niet geoefend. Begin nu pas weer sinds vandaag een beetje bij te komen en me weer wat beter te voelen. Was ook gelijk weer afwezig in mijn hoofd en stressgevoel...

Je bent dus niet de enige. Gewoon weer beginnen met oefenen, je oude scores heb je zo weer terug en dan ga je je weer beter voelen.

Veel sterkte, liefs
Claudia
Re: verkouden!!
24 October 2008 18:40
Wat ik heb wel geleerd om gewoon door te gaan met oefenen.Als ik stop dan heb ik nog steeds veel meer kans voor terugval.

Pia

Meer weten over het HyperVen programma?