[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Hypervennen

Gepost door Bernice 
Hypervennen
19 November 2008 12:09
Hallo allemaal,

ik heb vandaag toch de stap genomen om te gaan HyperVennen. Ik had gister zo'n slechte dag, ik ben het helemaal zat!!! [:]:||[/:] Ik wil hier vanaf en mij weer goed voelen... Ik heb 1st de evaluatieversie besteld (neem aan dat je dan te zien krijgt wat je te wachten staat? En dat je daarna de rest besteld?), weet niet goed wat me te wachten staat en wat ik me er bij moet voorstellen.

Maar na het lezen van al die positieve reacties van mensen, waag ik me er toch maar aan![:]smiling smiley[/:] Ik hoop dat het voor mij net zo werkt, als voor het gros mensen hier, zodat ik na verloop van tijd aan het eind vd week weer eens kan zeggen, dat ik weinig last van klachten heb gehad!

Dat wilde ik even delen met jullie![:]tongue sticking out smiley[/:]



Groetjes Bernice
Re: Hypervennen
19 November 2008 12:34
Hoi Bernice,

Veel succes ermee! Ik hoop dat het inderdaad het gewenste resultaat voor je levert. [:]smiling smiley[/:]
Zelf sta ik ook nog een beetje in dubio, maar ik denk dat ik het toch maar moet doen omdat ik er inderdaad ook graag permanent vanaf wil, en niet slechts tijdelijk!

groetjes, Veronique
Re: Hypervennen
19 November 2008 15:52
HOI,

Ik ben nu 2 maanden aan het HyperVennen, en ik ben een erg nuchter persoon, die al van alles geprobeerd heeft en niets hielp. Nu merk ik echter dat het scherpe er bij mij vanaf is. Het duizelige tijdens bv. winkelen, (wat ik altijd had) is al een groot gedeelte weg. Ik heb nog een lange weg te gaan en heb nog heel veel klachten maar ik ben er van overtuigd dat het iets doet, dat HyperVennen. Het is alleen geduld hebben. Ik doe de sessies maar 1 keer per dag, dat vind ik al zwaar genoeg, dan duurt het maar wat langer.
Veel succes en hou vol!!
Groetjes, Dorothé.
Re: Hypervennen
20 November 2008 14:37
Hey Veronique!

Zo stond ik dus ook in dubio....maar heb nou de knoop doorgehakt. En mocht het niet baten, vind ik de kosten van het programma nog niet zo hoog om daar treurig om te gaan zitten zijn[:]winking smiley[/:]! Ik heb veels te veel slechte dagen en kan echt helemaal nergens meer tegen. Ik had gister een verjaardag en dan weet ik stiekem al van te voren dat ik daarna een paar dagen weinig waard ben. Want als ik rustig op de bank zit, heb ik mijn ademhaling redelijk onder controle, maar zit ik op een verjaardag te kleppen, dan adem ik verkeerd! Daar "pluk" ik nu de vruchten van.

Het geld is iig overgemaakt, dus nog even afwachten wanneer ik het binnen heb, maar hou je op de hoogte!![:](Y)[/:]


Hey Dorothe,

zulk soort berichten lees ik hier dus veel, dat is ook de reden dat ik nu toch maar besloten heb er mee te beginnen, in combinatie met het zat zijn dat je 26 bent, moeder en nog geen dagje op pad kunt/durft met je kleine meid[:]sad smiley([/:]!! Zij en ik horen te genieten van het leven en dat doe ik gewoon niet, het sluimert constant in mijn achterhoofd. Ik zit gister op een verjaardag en weet gewoon al dat vandaag een rotdag wordt (ook zo lekker relaxt op een verjaardag zitten *NOT* )...

Ik hoop dat het voor mij net zo gaat werken als voor jou en de rest. Bedankt voor jullie berichtjes[:]Tja[/:], het doet mij op de 1 of andere manier erg goed om te lezen dat ik niet de enige ben die hiermee worstelt.. Gedeeld leed zullen we het maar noemen[:]smiling smiley)[/:]?

Groetjes Bernice

Meer weten over het HyperVen programma?