[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

Spierpijn door magnesium

Gepost door Marjolein3 
Spierpijn door magnesium
10 December 2008 13:09
Hoi,

Naar aanleiding van de ervaringen van mensen hier op het forum heb ik een tijdje terug een pot magnesiumpillen gekocht. Zij ontspannen je spieren en zouden je rustiger maken. Ik had er inderdaad wel baat bij.
Nou heb ik sinds een week of twee enorme spierpijn achterin mijn benen en vooral ook in mijn billen. Ik dacht dat het wel door de chronische hyperventilatie zou komen, maar het was wel vervelend, vooral met inslapen.
Pas geleden, in een ander verband, las ik dat je kramp kunt krijgen als je paddo's gebruikt, omdat paddo's je spieren ontspannen. Daardoor span je andere spieren aan en dat kan tot kramp leiden. Opeens viel het kwartje... Magnesiumpillen zorgen ook voor ontspannen spieren, en wie weet dus tot aanspanningen elders in het lichaam.
Ik ben gestopt met de magnesiumpillen. Weg spierpijn!
Ook al werken ze goed, ik ga ze maar niet meer gebruiken. Misschien een tip voor anderen met veel spierpijn? Of zijn er ook mensen die hier eerst last van hadden, maar later niet meer (die pot pillen is al bijna leeg)?

groetjes,

Marjolein
Re: Spierpijn door magnesium
10 December 2008 14:14
Hey Marjolein,

heb ook eens magnesium geslikt (overigens wel voor totaal iets anders), en bij mij had het hetzelfde effect. Maar bij mij begon mijn maag te verkrampen, dus geen buikpijn, maar echt aangespannen spieren! Ik moest het overigens zo'n 30 dagen slikken....

Groetjes Bernice

Meer weten over het HyperVen programma?