[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

oksel

Gepost door Debby 
oksel
23 December 2008 09:03
ik heb de laatste paar dagen een soort spierpijn naast me oksel en vaak ook een soort verkramping op mijn borst.zit natuurlijk weer de hele tijd te denken dat het wat is heeft iemand ervaring met pijn bij zen oksel en kan iemand me een beetje gerust stellen.
Re: oksel
23 December 2008 09:41
hi Debby

ik heb dit 24 uur per dag. Kramp en zeurpijn schouderblad trekkend naar bovenarm borst links en zijkant borst onder je oksel idd.
Als ik daar veel last van heb dan heb ik ook meer last van druk borstbeen en benauwd.

is een klotegevoel.

Ook ik hoop dan altijd maar weer dat het toch niet is.
Geruststellen kan ik je misschien helaas niet, want ik ken en herken je twijfel. Ik kan alleen maar zeggen. Ik heb dit ook (altijd)
Re: oksel
23 December 2008 12:57
Idd Debby, die pijn die Richard beschrijft heb ik ook. Heb soms ook echt dat "band"gevoel om mijn borst heen. Benauwd is dat. Ik heb een heel vervelend trekkerig gevoel in mijn linkeroksel. Eigenlijk zit de meeste pijn sowieso aan mijn linkerkant van mijn lichaam...

Ik heb ondertussen 3 x een ECG gehad en daar was (GELUKKIG) nix op te zien!! Dus ik moet nu aannemen dat er ook nix is... Ben tenslotte ook nog maar 26, vrouw, laag cholestrol, en leef redelijk gezond!

Helpt soms erg om even voor jezelf op te schrijven, dat je in een erg lage risicogroep zit[:]winking smiley[/:]....

Groetjes Bernice
Re: oksel
23 December 2008 15:26
dank je voor de reacties ben toch maar even naar de dokter gegaan,waren idd spieren ze heeft naar men hart geluisterd maar dat klonk goed zei ze .en onder mijn oksel gevoeld en geen knobbels .zal je net zien ga je naar de dokter geen overslag of op hol geslagen hart te horen .dus zal wel gewoon bij hyperventilatie horen.

Meer weten over het HyperVen programma?