[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

timer

Gepost door Erika 
timer
24 December 2008 16:15
Hoi, ik heb een raar probleem. De timer telt bij mij niet altijd t juiste aantal seconden
Soms is t maar 23 sec terwijl er dan 60 sec voorbij zijn herkent iemand dit?
ik ben nieuw hier en ik zal me na de feestdagen voorstellen
Iedereen fijne feestdagen, erika
Re: timer
24 December 2008 17:50
Hi Erika,

Hier hetzelfde. Ik gebruik dan ook altijd de stopwatch op m'n telefoon erbij. Je muis op de timer houden, werkt soms ook wel. Verder weet ik ook niet, ik heb het maar zo gelaten. Telefoon werkt goed. Alleen het jammere is dan dat je soms wel 30 seconden extra langer pauze tussen de trials hebt, maar ja...


Wie weet hebben andere mensen de oplossing.
Fijne avond
Re: timer
27 December 2008 21:01
Tijd om een nieuw exemplaar van het programma aan te vragen, lijkt mij. HyperVen is in feite niet veel meer dan een stopwatch, dus als die niet goed werkt, heb je niets aan het programma (waar je 70 euro voor hebt betaald). Het lijkt me van de gekke om met de timer van je telefoon aan de slag te gaan. Mail HyperVen.
Re: timer
28 December 2008 11:42
Allen,

Het probleem met de timer is vervelend maar wel bekend. Het komt omdat de CPU niet genoeg tijd over heeft om de timers van het HyperVen programma bij te werken. Dit kan komen doordat er teveel processen draaien die CPU tijd vragen, of omdat er te weinig geheugen in de computer zit, waardoor veel CPU tijd in het bijwerken van de swap-file gaat zitten. Het is op te lossen door het aantal processen dat gelijktijdig draait te verminderen of meer geheugen in de PC te zetten. Start dus geen andere programma's op terwijl je met de therapie bezig bent, dat zou moeten helpen.

[:]![/:] Overigens wordt momenteel een online versie van het programma ontwikkeld, waardoor dit soort problemen niet meer zullen voorkomen. Het online programma kan overal waar er een internet verbinding is gedaan worden. Meer info over deze nieuwe ontwikkeling - die vermoedelijk eind januari of begin februari online zal komen - zal binnenkort via de site bekend worden gemaakt.

Rob Gravesteijn
HyperVen
Re: timer
29 December 2008 16:21
Hoi Lenah
Bedankt voor de tip.
Het werkt inderdaad om de muis op de timer te houden
groetjes, erika



Bericht bewerkt (04-01-2009 23:11)
Re: timer
29 December 2008 22:28

Meer weten over het HyperVen programma?