[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

darmen

Gepost door Debby 
darmen
31 December 2008 15:43
bah had ik van de week last van hevige diaree toen ik had gegeten ineens restaurant,misschien iets verkeerds gegeten,toen diareeremmers genomen vervolgens 2 dagen verstopt en vandaag kwam alles van de afgelopen dagen eruit en al de hele dag last van me darmen het is misschien een raar praatje maar vroeg me af of dit bij hyperventilatie hoort en hebben jullie er ook last van of gehad.moet het even van me af schrijven want zit me weer druk te maken over rare andere dingen,maar had geen bloed ofzo.zo dit lucht op.
Re: darmen
31 December 2008 16:01
hoi Debby.
Wat jij beschrijft dat heerst op t moment. in mijn omgeving zijn er verschillende mensen die een paar dagen afwisselend diarree en dan weer verstopping hebben.
Hopelijk stelt t je gerust[:]smiling smiley[/:]
erika



Bericht bewerkt (31-12-2008 16:01)
Re: darmen
31 December 2008 16:57
ja wat gek dat ik helemaal niet aan zoiets gedacht heb dank je voor de tip.ben al weer wat geruster. en misschien maak ik me wel veel te druk en denk ik er de hele dag aan.



Bericht bewerkt (01-01-2009 17:48)
Re: darmen
02 January 2009 09:43
Hai Debby,

'Grappig' , ik heb precies hetzelfde de afgelopen dagen. Dinsdagavond ineens enorme buikkrampen, misselijk, en daarna hevige diarree. Ben toen vroeg gaan slapen en 's ochtends voelde ik me weer oké. Maar ik ben vanaf dinsdagavond al wel verstopt. Dit lijkt dus op jouw verhaal!

Maar, ik heb wel vaker deze problemen, ik gebruik ook 2x per dag Metamucil tegen verstopping, maar sinds ik dat gebruik gaat het bijna altijd goed, en nu heb ik geen aanwijsbare reden waarom het ff niet zo goed gaat, dus voor mij is het ook opvallend!

Ik hoop dat je darmen snel weer wat rustiger worden.

Groetjes,
Christa
Re: darmen
02 January 2009 10:05
ja ben wel weer naar de wc geweest zeg maar maar me darmen rommelen bijna de hele dag en ben vaak winderig.ik denk dat ik er momenteel behoorlijk op gefocust ben en wordt er helemaal zenuachtig van omdat ik denk dat het gelijk wat ernstigs is stom he.maar het stelt wel gerust dat ik niet de enige ben.
Re: darmen
02 January 2009 15:05
Hey dames,

is het ook niet een beetje de combinatie van heersende griepjes en zware maaltijden met deze dagen. ik benz elf een darmpatient en tegenwoordig schijnbaar ook maagpatient....dus begrijp je zorgen wel hoor! Ik loop me ook constant druk te maken....

Maar ik heb ook 2e Kerstdag verschrikkelijke diarree gehad en mijn dochter 1ste Kerstdag. Nu ben ik al een paar dagen niet meer naar de wc geweest.... Het is ook nooit goed he!;-)

Gaat wel weer over denk ik maar. De komende tijd maar beetje gezond en regelmatig eten..

Liefs Bernice

Meer weten over het HyperVen programma?