[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

wie herkent dit

Gepost door Baukje 
wie herkent dit
20 February 2009 18:23
hoi,allemaal

Ik had even een vraagje,werd namelijk vanmorgen wakker met wat hoofdpijn,wat de hele dag door ging,kon nog wel alles doen ,een vrij drukke dag gehad en net een uur geleden ging ik even op de hurken zitten bij de kinderen,en toen ik weer wilde gaan staan,werd ik duizelig en kreeg ik spontaan hartkloppingen,(vreselijk) ging gelukkig wel weer weg toen ik aan het lopen was,maar voel me inderdaad nu nog een beetje duizelig,wiebelig op de benen
Heb het wel eens eerder gehad,maar wou weten dat jullie het ook herkennen en wat de hoofdpijn betreft,denk de hele dag dat ik wat heb ,of krijg door die hoofdpijn(hersenbloeding) of een tumor
Die rot gedachten ook altijd,
Ik wou het even kwijt,hoop op reacties

groetjes baukje
Re: wie herkent dit
20 February 2009 22:54
Hoi Baukje,

Helaas, dat herken ik.. In het begin, toen ik nog niet wist dat ik chronische hyperventilatie had, had ik regelmatig dagen dat ik met hoofdpijn opstond en later kwam er duizeligheid bij.. en paniek. Ook ben ik bang geweest voor een hersentumor of bloeding. Uiteindelijk nog hersenscan gehad maar niets aan de hand.

Toen ik deze site had gevonden ben ik zo snel mogelijk gaan HyperVennen. Nu 7 maanden later gaat het best goed. In elk geval ben ik eigenlijk nooit meer duizelig. Wel soms nog dagen met wat hoofdpijn, maar wel steeds minder.

Het is allemaal best moeilijk om het los te laten en niet te gaan denken dat je wat heel ergs hebt. Ik weet niet of je HyperVenned.. of dat je op een andere manier al hulp hebt. Maar je moet er wel wat mee doen in elk geval.

Veel sterkte.
Liefs Claudia
Re: wie herkent dit
21 February 2009 10:52
hoi,claudia

Gelukkig herkenning,bedankt voor je reactie
vandaag gaat het wel ietsje beter,maar wat ik wel heb,meestal na een paar goede dagen,komt er ineens een flinke terugslag. vannacht ook wat minder kunnen slapen
maarja je herkent gelukkig de klachten,ik ben nog niet bezig met HyperVen,wil het wel gaan doen.

groetjes baukje
Re: wie herkent dit
21 February 2009 12:43
hee Baukje,

met of zonder HyperVen. Zo verloopt zowiezo de genezing van chronische hyperventilatie, af en toe paar goede dagen, en daarna wat terugslag. Zo gaat het bij mij nog steeds. dinsdag, woensdag en donderdag perfect en vrijdag weer slecht. Vandaag weer goed.

Fijne is wel dat de goede dagen er steeds meer worden. De eerste 3 maanden had ik amper een echt goede dag. Ben er zelf ook nog niet, maar wel bijna denk ik althans :-)

Gelukkig voel je je vandaag wat beter!

Groetjes
claudia

Meer weten over het HyperVen programma?