[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

kan ik ook dit onder begeleiding doen van een fysiotherapeut?

Gepost door Maartje2 
Dag beste iedereen,

ik ben nog steeds in de twijfelfase, ik heb nu besloten dit HyperVen verhaal voor te stellen aan mijn fysiotherapeut. zou ik dit onder begeleiding van haar kunnen doen, moet zij dan ook het pakket bestellen, en ik het pakket bestellen, of hoe zou ik dat voor me kunnen zien? heeft iemand daar ervaring mee of antwoord op?

groetjes, maartje[:]smiling smiley[/:]

Hoi Maartje, ik heb t met de fysio besproken. We hebben t samen de info doorgenomen maar ik ben de oefeningen gewoon zelf thuis gaan doen. Zij was wel heel enthousiast over de methode en bood ook aan om begeleiding te geven als dit nodig mocht zijn. Het oefenen echter doe ik t liefst alleen en dat gaat ook heel goed.
Als je t wel onder begelleiding wil doen kun je t programma op een laptop zetten en meenemen of je kunt t ook even op de computer daar installeren.
groetjes, erika
Re: kan ik ook dit onder begeleiding doen van een fysiotherapeut?
25 February 2009 17:57
Hoi Erika,

Zou je aan je therapeut willen vragen om contact met mij op te nemen? Dat kan via het algemene e-mailadres info@.info. Wij zoeken naarstig naar therapeuten die onze methode willen begeleiden. Ik hoop dat je het aan haar wil voorstellen.

Alvast bedankt [:](Y)[/:]

Rob Gravesteijn
HyperVen



Rob Gravesteijn
HyperVen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.

Meer weten over het HyperVen programma?