[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

magnesium

Gepost door Annelies 
magnesium
02 March 2009 19:15
Hallo,

Ik heb even een vraagje m.b.t. magnesium. Ik heb ongeveer 4 maanden chelated magnesium van carlson geslikt (400 mg). Nu is de pot leeg en ik dacht laat ik eens zonder proberen. Ook omdat ik laatst las dat langdurig magnesiumgebruik niet goed is voor de nieren.
Ik heb echter het gevoell dat mijn spieren weer meer gespannen zijn, vooral in mijn nek en ik heb weer brokgevoel in mijn keel. Hebben jullie ook ervaring na het stoppen met magnesium.

Groetjes Annelies
Re: magnesium
12 March 2009 08:03
Hoi Annelies,

Ik was het die had gehoord van de dokter dat te lang Magnesium nemen niet goed is voor de nieren. Volgens hem is een kuur van enkele weken meer dan voldoende (een heel pakje magnesium). De volgende kuur zou pas 6 maanden erop mogen genomen worden.

Bij mij heeft het stoppen niet echt veel veranderd.

Heb je toch verdergenomen? Hoe voel je je nu? Zijn je spieren terug wat meer ontspannen en is de brok weg in je keel?

Groetjes,
Aaria

Re: magnesium
12 March 2009 21:55
Hoi,

Misschien kan flessenwater met een hoog magnesiumgehalte wat verlichting brengen ... Het is een stuk minder belastend dan magnesiumtabletten veronderstel ik?

Groetjes,
Hannelore

Re: magnesium
13 March 2009 08:19
Dat kan je alleszins proberen. Ik denk inderdaad dat het beter is om je dagelijkse nodige dosis uit voedsel te halen. Bekijk dan hoe je er je na een paar weken bij voelt. Anders kan je nog steeds raad aan je arts vragen. groetjes, Aaria

Meer weten over het HyperVen programma?