[email protected]

HyperVen website

Wat is hyperventilatie?

Hyperventilation

samentrekken luchtpijp?

Gepost door John 
samentrekken luchtpijp?
28 April 2009 15:59
Heeft er iemand hier tijdens een chronische hyperventilatie aanval wel eens een moment dat het net is ofdat je luchtpijp een seconde helemaal samentrekt (of iets anders wat op die hoogte in je lichaam zit?) Kan misschien ook zijn dat het een overslag is van het hart, maar weet niet precies hoe dat nou aanvoelt..

Dit heeft neem ik aan ook te maken met de chronische hyperventilatie?

Grt.
Re: samentrekken luchtpijp?
01 May 2009 16:03
Hai John,

Ik ken wel het gevoel, tijdens een chronische hyperventilatie-aanval, dat ik geen lucht meer kreeg, omdat ik het idee had dat mijn luchtpijp zich samenkneep.

Bedoel je dat?

En als je dat bedoelt, dan is dat inderdaad een chronische hyperventilatie-verschijnsel.
Nadat ik HyperVen had afgerond heb ik daar geen last meer van gehad.

Hartelijke groetjes van Ellen

Antwoorden die door HyperVen worden verstrekt, worden zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De antwoorden zijn gebaseerd op ervaringsdeskundigheid en kunnen niet worden beschouwd als vervanging van een consult, een behandeling bij een arts of medische informatie.
Hoi John, ik ken dat gevoel wel en niet alleen bij mijn luchtpijp. Ik heb lang last gehad van allerlei ongewenste verkrampingen. Vooral bij mijn maag en middenrif. Zeker als t bij mijn luchtpijp en slokdarm zat vond ik dat heel erg onprettig. Ik had ook wel eens dat de verkramping zo sterk was dat ik een aantal minuten geen slikbeweging kon maken en dat gaf mij een paniekerig gevoel. Ik heb een tijd magnesium-calcium tabl geslikt en dat hielp wel, Het is pas echt overgegaan nadat ik een tijd geHyperVend had.
groetjes, erika
Re: samentrekken luchtpijp?
04 May 2009 10:17
Dank voor jullie reacties!

2 ellen: ja dat bedoel ik, het is sinds ik HyperVen al een stuk minder geworden gelukkig!
2 Erika: dat kan ik inderdaad ook wel een keer proberen

Grt.

Meer weten over het HyperVen programma?